Preguntes freqüents sobre l'EEES
Encara hi ha gran quantitat de joves que desconeix els canvis que comporta l'adaptació dels estudis universitaris a l'EEES i com els afecta. No siguis un d'ells i informa-te'n. Amb aquesta secció volem acabar amb els dubtes pel que fa a l'EEES recopilant diferents informacions que hem anat trobant en les pàgines de les universitats i de les administracions. Amb això, simplement t'informem per tal que puguis opinar amb coneixement de causa.
EEES
Els estudis universitaris estan adaptats a l'EEES (Espai Europeu d'Educació Superior). Descobreix a fons totes les característiques d'aquests estudis.
Grau en Belles Arts
Les belles arts tenen per objecte l'expressió de la bellesa mitjançant el color, la forma, el so, el llenguatge, el moviment... Aquest grau pertany a la branca d'arts i humanitats i té una durada de 240 crèdits, 4 anys.
CFGS en Laboratori d'anàlisi i control de qualitat
Calen professionals capacitats per analitzar la qualitat dels productes que hi ha al mercat i veure si compleixen les normes de control establertes. El cicle formatiu de grau superior en Laboratori d'anàlisi i control de qualitat, pertany a la família professional de Química i té una durada de 2 anys (2.000 hores).
Aprèn a memoritzar
La memòria és la facultat psíquica per mitjà de la qual es reté i es recorda el passat. Perquè la teva memòria estigui pràcticament al 100% del seu rendiment, és necessari fer-la treballar, per això et donem a conèixer una sèrie d'exercicis previs a la memorització que t'ajudaran a obtenir millors resultats.
Agricultor Ecològic
Si t'agrada l'agricultura i conrear la terra d'una forma respectuosa...Aquesta professió és la teva. L'agricultura ecològica es defineix com un sistema agrari l'objectiu fonamental del qual és l'obtenció d'aliments de màxima qualitat, respectant el medi ambient i conservant la fertilitat de la terra mitjançant la utilització dels recursos naturals, excloent l'ús de productes químics de síntesi i procurant un desenvolupament agrari sostenible.
Practica amb les pràctiques
La formació mitjançant pràctiques és un factor que les empreses tenen molt en compte i, tot i que també és important conèixer la teoria abans d'aplicar-la, el millor és dur-la a terme.
Grau en treball social
Si et preocupes per les persones i creus que la seva qualitat de vida pot millorar, t'interessa la titulació en Treball Social. Els estudis de Treball Social pertanyen a la branca de ciències socials jurídiques i tenen una durada de 240 crèdits, 4 anys.
CFGM en Instal·lacions de telecomunicacions
Com a tècnic mitjà en Instal·lacions de Telecomunicacions, et podràs encarregar del manteniment i la reparació d'instal·lacions electròniques i equips informàtics, entre moltes altres funcions. Descobreix el que s'ensenya en el cicle formatiu de grau mitjà en Instal·lacions de Telecomunicacions, les seves sortides professionals, les vies d'accés i els estudis relacionats existents.
Tècnic en prevenció d'incendis
Gràcies al tècnic en prevenció d'incendis es pot evitar que el foc cremi una zona boscosa, construcció o indústria, ja que la seva tasca és que es prenguin totes les mesures de seguretat necessàries. L'objectiu d'aquest professional és prevenir un incendi i/o evitar que aquest vagi a més; per a això ha d'emprar els sistemes de seguretat contra incendis més efectius en funció de l'espai i ha de fer complir la normativa.