CFGS en Manteniment aeromecànic
Si t'apassiona el món de les aeronaus, amb el cicle formatiu de grau superior en Manteniment aeromecànic tocaràs el cel. Esbrina què s'ensenya en el cicle formatiu de grau superior en Manteniment aeromecànic, coneix-ne les sortides professionals, les vies d'accés i els estudis relacionats existents.
CFGS en Projectes i direcció d'obres de decoració
Si t'agrada l'interiorisme, cursa el cicle formatiu de grau superior en Projectes i direcció d'obres de decoració. Aquest cicle formatiu de grau superior té una durada de 2.000 hores (2 anys acadèmics) i pertany a la família professional de Disseny d'Interiors dels ensenyaments d'Arts plàstiques i disseny.
Grups d'itineraris
Per accedir a algun dels cicles formatius de grau superior de les diferents famílies professionals incloses en els diferents itineraris t'hauràs d'examinar de 2 de les matèries proposades, però has de tenir en compte que aquestes varien segons la comunitat autònoma, tot i que més o menys es corresponen amb les que t'indiquem.
Grau en Química
Segons l'Institut d'Estudis Catalans la Química és la ciència que estudia la composició íntima de les substàncies i llurs transformacions recíproques. El Grau en Química pertanyen a la branca de Ciències i la seva durada és de 240 crèdits, 4 anys.
Oposicions
Les oposicions són una manera d'entrar a treballar a l'Administració pública i de tenir treball forever and ever, però no és tan senzill, perquè s'ha d'estudiar molt i s'hi presenta molt gent. Coneix de prop el procés d'oposicions, què són, la tipologia i els principals requisits d'accés.
Batxillerat Internacional
Coneixes el Batxillerat Internacional? Sabies que el pots cursar aquí o en qualsevol altra part del món? Coneix-lo, és una opció que cal tenir en compte! El Batxillerat Internacional (BI) és un programa educatiu de 2 anys de durada que s'imparteix en tres idiomes: anglès, francès i espanyol.
CFGS en Il·lustració
Les teves mans actuen soles i en la teva ment viuen formes i figures; potser ja és hora que t'adonis que el que vols ser és il·lustrador. En aquest apartat trobaràs tota l'informació per aconseguir ser il·lustrador o il·lustradora amb el CFGS en Il·lustració.
Para atenció i concentra't al 100%
Posar-te a estudiar se't fa supercomplicat perquè et resulta molt difícil concentrar-te, i és que és normal, et provoquen... Quan no és una mosca que passa, és la veïna que canta i si no... Has de tenir en compte que segons quin sigui el teu estil, és a dir, la part del cervell que més utilitzis, t'aniran millor uns exercicis que uns altres. Tot i això, les activitats que aquí et proposem et serviran independentment de l'estil.
Com preparar els exàmens?
Si encara no has començat a preparar-te per als exàmens, t'aconsellem que ho facis ja, perquè deixar-ho tot per a l'últim moment no és el més aconsellable. Les recomanacions que et donem a continuació serveixen per a tot tipus d'examen, independentment de si estàs cursant una titulació universitària o un cicle formatiu.
Prepara't per als exàmens
T'expliquem com et pots preparar per a l'època d'exàmens: des de la part del dia més òptima per estudiar fins als hàbits alimentaris i de descans que cal tenir. En el Qestudio hem tractat dels estils d'aprenentatge, les condicions per a l'estudi, les tècniques d'estudi, la concentració, la memorització i el repàs i el resum. Ara parlarem de com t'has de preparar si d'aquí a pocs dies tens un examen.