Grau en Enginyeria de disseny industrial i desenvolupament del producte
Desenvolupa nous productes i millora els existents, tant pel que fa als aspectes formals i estètics com als tecnològics, amb el grau en Enginyeria de disseny industrial i desenvolupament del producte. T'expliquem en què consisteixen aquests estudis, les sortides professionals que tenen i les vies d'accés.
Fires i salons educatius
Una bona manera d'assabentar-te de l'oferta acadèmica i professional que hi ha, tant al nostre territori com a l'estranger, és visitant les diverses fires i salons educatius que se celebren.
Grau en Biologia
La biologia és la ciència que tracta dels éssers vius. És la branca de les ciències naturals que estudia tots els processos que formen part de la vida, tant de les espècies animals com de les vegetals. Et donem a conèixer el grau en Biologia, les seves vies d'accés, el pla d'estudis i les sortides professionals.
 Grau en Enginyeria de l'energia
En el grau en Enginyeria de l'energia es tracten temes relacionats amb l'eficiència energètica, les tecnologies de producció d'energia i, sobretot, amb les noves fonts d'energia renovables. Descripció del grau en Enginyeria de l'energia, que inclou els coneixements que hi adquiriràs i les vies d'accés i sortides professionals que té.
Grau en Infermeria
Si la teva vocació és tenir cura de persones malaltes i assistir-les perquè se sentin millor, el grau en Infermeria és perfecte per a tu. T'expliquem els coneixements que adquiriràs estudiant el grau en Infermeria, les sortides professionals i el pla d'estudis d'aquesta titulació.
CFGS en aparadorisme
Aconseguir que el seu aparador cridi l'atenció dels transeünts és el somni de qualsevol tècnic superior en Aparadorisme. El cicle formatiu de grau superior en Aparadorisme pertany als ensenyaments artístics d'Arts plàstiques i disseny i, més concretament, a la família professional de Disseny d'interiors, i dura 2 anys.
CFGS en disseny i moblament
La fusta és més que la part sòlida dels arbres recoberta per l'escorça, és la matèria a partir de la qual pots crear la teva obra. El cicle formatiu de grau superior en disseny i moblament pertany a la família professional de fusta, moble i suro té una durada de 2 anys (2.000 hores).
CFGM en Cures auxiliars d'infermeria
Cuidar les persones sempre t'ha agradat, per això vols estudiar el cicle formatiu de grau mitjà en Cures auxiliars d'infermeria. T'expliquem aques cicle, les seves sortides professionals, estudis relacionats i vies d'accés.
CFGS en Joieria artística
El cicle formatiu de grau superior de Joieria artística no només t'ensenya a confeccionar joies, sinó que també et dóna l'oportunitat de crear el teu propi negoci. Aquest cicle formatiu té una durada de 2 anys (2.000h) i pertany als ensenyaments d'arts plàstiques i disseny.
CFGS en Química Ambiental
Si t'interessa l'aplicació de la química a l'estudi dels problemes i la conservació del medi ambient, és clar que hauries d'estudiar el CFGS en Química Ambiental. El cicle formatiu de grau superior en Química Ambiental pertany a la família professional de Química i té una durada d'1 any, 1.400 hores.