Grau en pilot d'aviació comercial i operacions aèries
Solca els aires amb el grau en pilot d'aviació comercial i operacions aèries. Descobreix aquest nou grau oficial, coneix tot el que podràs arribar a aprendre cursant-lo i les sortides professionals al teu abast.
Controller
La professió de controller és, actualment, molt reclamada en l'àmbit empresarial pel seu gran coneixement en el món de les finances. A aquest professional se l'anomena així perquè és qui controla la gestió econòmica i financera d'una empresa. A més, és el responsable de supervisar els comptes de la companyia i vigilar que no es facin moviments financers estranys. La seva feina és essencial per tal que els directius puguin veure com van els seus negocis amb relació als objectius marcats.
Vacances d'estiu
L'estiu ja és a tocar i la fi del curs també. Si els estudis et van bé, comença a preparar unes bones vacances amb els amics. Tot seguit, t'informem dels aspectes que cal tenir en compte quan viatgis a un altre país.
Bussejador professional
Submergeix-te en les profunditats marines amb el vestit de neoprè i l'ampolla d'oxigen.. Aquí trobaràs tota l'informació sobre l'accés a la professió de bussejador professional.
Permís de conduir
El permís de conduir t'obre portes i, a hores d'ara, amb la dificultat de trobar feina, sempre et pot ajudar a sortir del pas i treballar com a transportista, taxista, conductor d'autobusos, etc.
Grau en disseny
No deixis que el disseny et domini, estudia el grau en Disseny i sigues tu qui mana. Et donem a conèixer el nou grau oficial en Disseny, des dels coneixements que adquiriràs fins a les sortides professionals amb què et trobaràs.
Estudiar en línia o e-learning
Estudiar per Internet és una opció que cada vegada tenen més en compte els nois i les noies que com tu, necessiten treballar o tenen obligacions familiars o no poden assistir regularment a les classes... Gràcies a les noves tecnologies formar-se és cada cop més fàcil, a més a més, són molts els centres que ofereixen oferta formativa d'aquest tipus.
Monitor o director de lleure
Una opció interessant per a tots aquells joves que volen guanyar uns quants euros mentre estudien i als qui els agrada treballar amb nens o adolescents és la de fer-se monitor o director de temps lliure. El Carnet de Temps Lliure és l'única titulació que et permetrà organitzar i coordinar com a responsable activitats de temps lliure d'entitats tant públiques com privades.
Competències professionals
Assabenta't del que demanen les empreses actualment, et pot fer destacar d'entre d'altres candidats. Vivim en un context dinàmic i canviant per això les demandes del món laboral han canviat. Les competències són un element clau per a tot professional.
El procés de selecció
Si estàs cercant feina i l'empresa ha contactat amb tu per iniciar el procés de selecció, aquest és el teu article. És el moment de donar-te pistes sobre aquest procés i ajudar-te a afrontar-lo. Les empreses acostumen a utilitzar eines per tal d'avaluar als candidats i trobar aquell que és més adequat pel lloc de treball.