Grau en Turisme
Si t'agrada tractar gent de diferents parts del món i domines les llengües, Turisme és la teva titulació. Coneix les vies d'accés, el pla d'estudis i les sortides professionals d'aquest grau.
Agent turístic de creuers
L'Agent turístic de creuers és el que organitza tota mena d'esdeveniments a bord d'un creuer. Els agents turístics especialitzats en creuers s'encarreguen de convocar, organitzar i posar en marxa actes molt diferents, i tot això amb el vaivé del mar.
Els Graus
Els graus són les titulacions universitàries oficials adaptades a l'EEES. El 2010 es van acabar d'implementar totes les noves titulacions universitàries adaptades a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).
Estudiar a l'estranger
Per als qui volen canviar d'aires i viure una aventura mentre estudien Prova l'experiència d'anar a estudiar durant una temporada a l'estranger!
Grau en Traducció i interpretació
Tots sabem que els idiomes són molt importants, però per unes persones és més senzill que per altres. Si tu tens facilitat per a les llengües, no ho pensis més, el que vols és ser traductor i intèrpret.
CFGM en Cuina i gastronomia
Per als artistes culinaris i també per als qui aprecien el menjar... per a tots ells el Cicle formatiu de grau mitjà en Cuina i Gastronomia... Aquest cicle formatiu té una durada de 2 anys (2.000 hores) i pertany a la família professional d'Hoteleria i Turisme.
CFGS en Dietètica
La bona alimentació és fonamental per trobar-se bé, per això la figura del Dietista és tan important. El cicle formatiu de grau superior en Dietètica pertany a la família professional de sanitat i té una durada de 2 anys (2.000 hores).
Neurobiòleg
El prefix neuro significa 'nervi' o 'sistema nerviós' i la biologia és la ciència que tracta els éssers vius. La neurobiologia és una subdisciplina de la biologia i la neurociència. El neurobiòleg s'encarrega de l'estudi de les cèl•lules del sistema nerviós i la seva organització en circuits funcionals que processen informació i intervenen en el comportament.
Dissenyador d'attrezzo
L'attrezzo és el conjunt d'objectes i efectes que s'utilitzen en un escenari teatral o cinematogràfic, per tant el dissenyador d'attrezzo és el responsable de concretar, confeccionar o cercar tots els accessoris de decoració que hi ha d'haver en un escenari. Aquests dissenyadors són especialistes en objectes d'attrezzo i d'ornamentació corpòria per a cinema, teatre, televisió i altres mitjans, així com per a instal•lacions escenogràfiques o espais diversos de representació i expressió.
Grau en Enginyeria civil
Cursant el grau en Enginyeria Civil et convertiràs en una peça clau d'aquesta societat perquè gràcies a tu moltes infraestructures es faran realitat. Et presentem el grau en Enginyeria Civil i t'expliquem el que t'interessa de debò: les matèries que aprendràs, com està el mercat laboral per a aquests titulats i què has de fer per accedir al grau en qüestió.