Carta de presentació
Per trobar feina cal ser eficaç en totes les accions que facis i amb la carta de presentació has de ser capaç de cridar l'atenció d'una empresa. La carta de presentació serveix per respondre les principals curiositats d'una empresa: què vols, qui ets, què ofereixes i què saps.
Curriculum vitae
Si vols començar a treballar, cal que sàpigues que per aconseguir feina és necessari seguir els passos següents. La primera cosa que has de fer és el teu currículum, mitjançant el qual dones a conèixer la teva trajectòria acadèmica i professional, i presentar-te a una oferta de treball. El curriculum vitae (CV) sol ser el primer contacte amb l'empresa, per tant, és molt important que tinguis en compte fins a l'últim detall.
Carnets professionals
En moltes empreses és un requisit imprescindible i tenir el carnet et pot servir com un element diferencial entre altres candidats a l'hora de competir per un mateix lloc de treball. El carnet professional és el document que acredita els teus coneixements teoricopràctics per realitzar tasques concretes d'una professió.
Grau en Criminologia
La Criminologia és la ciència social que estudia les causes i les circumstàncies dels diferents delictes, la personalitat dels delinqüents i el tractament adequat per a la seva repressió. Descobreix el grau en Criminologia, tot el que aprendràs cursant-lo i les sortides professionals a les quals et donarà accés.
CFGM en Sistemes Microinformàtics i Xarxes
No et deixis formatejar... Estudia el cicle formatiu de grau mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Coneix a fons el cicle formatiu de grau mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes, des dels coneixements que adquiriràs, fins a les sortides professionals amb què et trobaràs.
Entrevista de feina
Si t'han trucat d'una empresa per concertar una entrevista de treball, no et posis nerviós perquè amb els consells que et donem segur que te'n surts. En Qestudios anteriors t'hem parlat de com fer una carta de presentació, un currículum o un videocurrículum, ara és el moment de l'entrevista de treball.
Helpdesk
El helpdesk és el responsable de gestionar i solucionar totes les possibles incidències relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant d'empreses com de clients particulars. Aquest professional ha d'atendre els problemes tècnics que tenen els usuaris, interpretar-los el més ràpid possible i donar-hi una solució.
Especialista en maquillatge i perruqueria per a teatre, cinema i espectacles
L'especialista en maquillatge i perruqueria per al teatre, el cinema i els espectacles és el responsable de canviar o perfeccionar l'aspecte d'actors i actrius. Et presentem aquesta professió, les seves funcions, ocupacions i vies d'accés.
Animador 3D
Gràcies a les imatges 3D, els personatges semblen més reals i, fins i tot, en ocasions, cobren vida. L'animador 3D és el que recrea imatges tridimensionals. Tridi… què? Tridimensionals; són aquelles imatges en 3 dimensions: llargada, amplada i profunditat.
Fes-te voluntari
El Nadal és una època especial per als nens i nenes, però molts d'ells no tenen la sort de passar-la amb la seva família ni que ningú els faci un regal.