Controlador d'estocs
És evident que un controlador d'estocs controla els estocs... és clar, però... saps quines altres responsabilitats té aquest professional? El controlador d'estocs s'encarrega de la gestió d'inventaris utilitzats en la planificació de la distribució de mercaderies d'una empresa, és a dir, és el responsable de saber quin material està emmagatzemat per poder-lo distribuir als clients tan aviat com el sol•licitin.
Beques Estatals
Si el curs vinent comences uns estudis postobligatoris, has de conèixer les diferents ajudes econòmiques que l'Administració pública estatal t'ofereix. Encara que l'educació és un dret de la persona, no sempre està a l'abast de tots, més que res pel seu cost. Són molts els joves que han de fer malabarismes per permetre's cursar uns estudis. Potser tu ets un d'ells. Si és així, és important que coneguis l'existència dels mecanismes que et poden ajudar.
Sommelier
El nom sommelier prové del francès i és el professional que s'encarrega de la selecció, la presentació i el servei de vins i licors en grans hotels, restaurants, etc.
Escoles Oficials d'Idiomes
Saber idiomes és una de les competències transversals més sol·licitada actualment i les Escoles Oficials d'Idiomes et permeten aprendre'ls de manera econòmica. Si vols aprendre o perfeccionar un idioma les Escoles Oficials d'Idiomes (EOI) són una opció a tenir en compte. Així que ja ho saps, si estàs interessat, informa't a l'EOI que més et convingui.
Grau en enginyeria alimentària
Amb el grau en Enginyeria Alimentària podràs exercir en la indústria alimentària, en empreses de subministraments o en consultories. T'interessa? Descobreix el que aprendràs estudiant aquest grau, des de les seves vies d'accés fins a les sortides professionals i altres estudis relacionats.
Genetista
Tot allò que està relacionat amb la genètica és un misteri, si vols resoldre'l, t'interessa la professió de genetista. El genetista és qui estudia la genètica. La paraula genètica prové del terme grec gen i tracta de comprendre com es transmet l'herència biològica d'una generació a una altra.
CFGS en So per a audiovisuals i espectacles
Si la música t'agrada i manipular el so al teu gust t'apassiona, no esperis més i posa't a estudiar el cicle formatiu de grau superior en so per a audiovisuals i espectacles que et donem a conèixer. El CFGS en so per a audiovisuals i espectacles, pertany a la família professional d'imatge i so i té una durada de 2.000 hores, 2 anys acadèmics..
Transportista de residus perillosos
El transportista de residus perillosos, a més a més de conduir vehicles de gran tonatge, s'ha d'encarregar de recollir qualsevol mena de material per a la seva posterior recuperació i complir amb les normes de seguretat establertes, entre d'altres tasques. Amb els residus perillosos no s'hi juga, per això a l'hora de transportar-los fa falta un professional que els sàpiga tractar i que pugui evitar una catàstrofe tant humana com mediambiental, ja que parlem de productes nocius per a la salut i per a l'hàbitat. Per residus perillosos entenem aquells que contenen mercuri, arsènic, metalls pesants i amiant, entre molts d'altres.
Ets un "teatrero"...
Moltes persones es converteixen en actors o actrius amateurs en el seu temps lliure i no esperen aconseguir ser unes estrelles, ni ser aplaudides per la multitud, simplement, es senten bé dedicant-se a l'interpretació. Potser, a tu sempre t'ha agradat el món del teatre i somies en dedicar-t'hi professionalment, però mai has fet res relacionat. Aquesta és una bona oportunitat perquè ho provis i vegis si de veritat és lo teu.
Grau en pilot d'aviació comercial i operacions aèries
Solca els aires amb el grau en pilot d'aviació comercial i operacions aèries. Descobreix aquest nou grau oficial, coneix tot el que podràs arribar a aprendre cursant-lo i les sortides professionals al teu abast.