Planteja't objectius!
A l'hora de plantejar-te objectius has de definir el què, el quan, el qui, l'on, el com i el per què. Com que ja sabem que no és una tasca fàcil, et donem un cop de mà; aquí tens una tècnica senzilla i pràctica per aconseguir els teus objectius.
Tècnic en disseny d'espais de treball
Aquest professional s'ocupa de crear espais de treball còmodes per als empleats amb la finalitat de millorar la productivitat de l'empresa, i per a això ha de tenir en compte tant el disseny com la seguretat.
De cap a la universitat
Tens por d'accedir a la universitat el curs vinent? Canviar de centre, de companys i en alguns casos, de ciutat, pot provocar por a allò que és desconegut. És important superar-ho i afrontar amb ganes la nova experiència.
Selectivitat
Si encara no saps com seran les proves d'accés a la universitat i se't plantegen dubtes, aquesta secció t'ajudarà a resoldre'ls. T'expliquem en què consisteixen la part general i la part específica de la selectivitat, com es calcula la nota i en què consisteixen el paràmetres de ponderació.
CFGM en Atenció a persones en situació de dependència
Si el que vols és ajudar a aquells que ho necessiten, ja siguin persones grans, discapacitats o malalts crònics, el cicle formatiu de grau mitjà d'atenció a persones en situació de dependència és una bona forma de començar. El cicle formatiu de grau mitjà d'atenció a persones en situació de dependència pertany a la família de serveis socioculturals i ala comunitat, i té una durada de 2 anys, 2.000 hores.
Grau en logopedia
La logopèdia se centra en la detecció i l'exploració dels trastorns de la veu, de l'audició, de la parla, del llenguatge oral i escrit i de l'adaptació o readaptació dels pacients que els pateixen. El grau en Logopèdia pertany a la branca del coneixement de les Ciències de la Salut i té una durada de 4 anys.
Proves d'accés de la formació professional específica
Si l'any vinent tens pensat cursar un cicle formatiu, ja sigui de grau mitjà o superior, segurament sabràs que has de superar unes proves si no tens els requisits acadèmics, però saps de què van? Informa't de les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà (CFGM) i als cicles formatius de grau superior (CFGS).
CFGS en Eficiència Energètica i Energia Solar Tèrmica
El CFGS d'Eficiència Energètica i Energia Solar Tèrmica pertany a la família professional d'energia i aigua. Descobreix què aprendràs estudiant aquest cicle, des de les seves vies d'accés fins a les seves sortides professionals i d'altres estudis relacionats.
Director d'art
Si t'atreu el món de la publicitat i el disseny gràfic, és possible que la professió del director d'art t'agradi. El director d'art s'encarrega, conjuntament amb la resta de l'equip creatiu d'una agència, de dur a terme el desenvolupament creatiu d'una campanya gràfica.
Tècnic en medi ambient del sector industrial
El Tècnic en medi ambient del sector industrial s'encarrega de dirigir, coordinar i controlar la gestió ambiental en una empresa. Qualsevol activitat industrial té un impacte ambiental, per això és tan important aquesta professió, ja que gràcies a la seva feina es poden reduir les emissions atmosfèriques, la contaminació acústica, els abocaments tòxics...