Gericultor
Amb l'envelliment de la població, la figura del gericultor, auxiliar de geriatria o gerentòleg s'ha convertit en un professional molt demandat. Segons el Diccionari de l'Enciclopèdia Catalana, la gerontologia és la ciència que estudia la vellesa en general, els problemes que planteja des del punt de vista social, psicològic, econòmic, etc., i els processos que condueixen a l'envelliment de les persones. Per tant, aquest professional és el responsable d'ajudar i atendre les persones de la tercera edat en el seu dia a dia.
Beca Erasmus
Si vols anar a l'estranger a estudiar o a fer les pràctiques, la beca Erasmus és una opció molt interessant que cal tenir en compte. La beca Erasmus forma part del Programa d'Aprenentatge Permanent de la Unió Europea i et permet anar a estudiar o a fer les pràctiques a un país estranger. Has de tenir en compte que cada universitat estableix el seu calendari de sol·licituds; per això et recomanem que preguntis a la teva facultat.
Tècniques d'estudi i estratègies d'aprenentatge
S'ha acabat l'estrès d'estudiar a l'últim moment. Comença amb bon peu el curs utilitzant bé les tècniques d'estudi i les estratègies d'aprenentatge.
Cap de protocol i cerimonial en institucions públiques i privades
Especialista en protocol. Avui dia, el protocol ja no se centra només a saber estar o saber menjar, sinó que també és una eina de gestió imprescindible a l'hora d'organitzar un acte, ja sigui públic o privat. Per això és tan important la figura del cap de protocol i cerimonial.
Responsable d'un parc eòlic
L'energia eòlica, una font d'energia segura i renovable generada pel vent. El responsable d'un parc eòlic és l'encarregat de la planificació de les tasques en totes les instal·lacions.
Responsable d'instal·lació dessalinitzadora
L'aigua potable és un bé cada vegada més escàs, per això és molt important no malgastar-lo. S'ha de tenir en compte que, de tota l'aigua que hi ha al nostre planeta, només un 3% és potable.
Fires de feina
Anar a una fira de treball et pot ajudar a trobar feina o assabentar-te de com està el mercat laboral.
Esports d'hivern
Si t'agrada i practiques l'esquí alpí, de fons o l'snowboard i vols dedicar-te professionalment a ensenyar-lo, amb els ensenyaments esportius d'esports d'hivern obtindràs el títol necessari per fer-ho. Assabenta't de quan i on es duran a terme els ensenyaments esportius d'esports d'hivern i de les seves possibilitats professionals.
CFGM en Activitats comercials
Aconseguir vendre un producte no és tan senzill, a més de tenir do de gents és necessari saber convèncer i per això existeixen diverses tècniques. El cicle formatiu de grau mitjà d'activitats comercials pertany a la família professional de comerç i màrqueting i té una durada de 2.000 hores, 2 cursos acadèmics.
CFGS en Automoció
Si curses el cicle formatiu de grau superior d'Automoció, aprendràs a fer el que sempre t'ha agradat. El cicle formatiu de grau superior d'Automoció, pertany a la família professional de Transport i manteniment de vehicles i té una durada de 2.000 hores, 2 cursos acadèmics.