Webgardener
Internet és ara un nou canal perquè les empreses puguin donar a conèixer els seus productes, i el webgardener és el responsable d'actualitzar-ne el contingut. T'expliquem la professió del webgardener, les tasques que desenvolupa, les sortides professionals dels estudis i les vies per accedir-hi.
Tècnic en prevenció i assistència a la violència domèstica
Aquest especialista s'encarrega d'ajudar persones que han estat agredides físicament i psicològicament per part de la seva parella. T'expliquem les funcions d'un tècnic en prevenció i assistència a la violència domèstica, les sortides laborals d'aquesta professió i què has d'estudiar si vols dedicar-t'hi.
CFGM en Mecanització
La mecanització és l'acció de mecanitzar, però saps què significa? En el cicle formatiu de grau mitjà en Mecanització ho aprendràs. T'expliquem aquest cicle, les sortides professionals que té, quin és el pla d'estudis i quines són les vies per accedir-hi.
CFGM en Soldadura i caldereria
Si per a tu el ferro és més que un element químic, estudia el cicle formatiu de grau mitjà en Soldadura i caldereria. Coneix aquests estudis, les competències que hi adquiriràs, les vies d'accés i les sortides professionals que té.
Grau en Geografia
La Geografia, a més a més d'analitzar els aspectes físics del planeta, també estudia les societats humanes que l'habiten. Coneix a la perfecció el grau en Geografia, des dels coneixements i les competències que adquiriràs, fins a les sortides professionals al teu abast i el que has de fer per accedir a aquesta titulació.
Grau en Estudis Anglesos
L'anglès s'ha convertit en el principal idioma de comunicació internacional. Vols ser tot un expert en aquesta llengua? Cursa el grau en Estudis Anglesos. En aquest apartat t'expliquem en què consisteixen aquests estudis, les seves vies d'accés, les sortides laborals i els estudis relacionats existents. Do you like it?
Grau en Farmàcia
Segons el diccionari, Farmàcia és la ciència i l'art de conèixer les substàncies amb acció medicamentosa i la manera de combinar-les per a obtenir els medicaments. El Grau en Farmàcia pertany a la branca de Ciències de la Salut i la seva durada és de 5 anys acadèmics.
Tècnic en localitzacions cinematogràfiques
El tècnic en localitzacions cinematogràfiques és el responsable de trobar els diferents espais on transcorre una gravació i d'aconseguir que encaixin amb l'essència del que es vol transmetre a l'espectador. Et donem a conèixer la feina del tècnic en localitzacions cinematogràfiques, les vies d'accés als estudis i les sortides professionals que tenen.
Headhunter
Un headhunter, que literalment vol dir ‘caçador de caps', és un cercatalents que busca professionals altament qualificats per a les empreses. Et donem a conèixer la feina del headhunter, les funcions que fa i les vies d'accés als estudis.
Guionista
El guionista és una figura que no es valora gaire sovint, però que té molta importància en els mitjans audiovisuals. T'expliquem com és aquesta professió, la formació que necessita i les sortides professionals que hi ha.