Tècnic social de suport a treballadors immigrants
La figura del tècnic social de suport a treballadors immigrants intervé amb l'objectiu de fer més senzilla i menys traumàtica l'arribada de la persona al nostre territori i aconseguir que pugui treballar sense problemes. T'expliquem en què consisteix la feina d'aquest professional, les sortides laborals dels estudis i les vies per accedir-hi.
Ictiopatòleg
L'ictiopatòleg investiga sobre la salut i el benestar dels peixos. T'expliquem la professió d'aquest especialista, les seves funcions, les sortides professionals que té i les vies d'accés als estudis.
Guia de muntanya
Si el teu hàbitat és la natura en estat pur i no ets un animal, de ben segur que ets un guia de muntanya. T'expliquem en què consisteix aquesta professió, les seves sortides professionals i les vies d'accés als estudis.
A 3r de l'ESO també has de triar
Saps que abans d'acabar 3r de l'ESO hauràs d'escollir algunes assignatures? T'expliquem en què consisteix el procés d'elecció en aquest curs.
CFGM en Impressió gràfica
Amb el CFGM en Impressió gràfica descobriràs que imprimir és molt més que deixar, sobre paper o un altre suport, la marca en tinta de lletres i altres caràcters gràfics mitjançant procediments adequats. T'expliquem els coneixements que adquiriràs si curses aquest cicle formatiu, les sortides professionals que té i les vies d'accés als estudis.
Grau en Psicologia
La psicologia és la ciència que estudia els processos mentals en les persones. Et parlem d'aquest grau, del seu pla d'estudis, de les sortides professionals que té i de les vies d'accés.
Títols oficials d'idiomes
Els idiomes s'han convertit en essencials per descobrir món, gent nova..., però també suposen una competència molt sol·licitada per les empreses, les quals requereixen algun tipus de document que en certifiqui el coneixement. Et presentem els títols oficials d'idiomes d'anglès, francès, alemany, japonès i xinès.
Artterapeuta
L'artterapeuta és la persona que exerceix l'artteràpia, una teràpia basada en l'art o la psicoteràpia a través de l'art. Et donem a conèixer la professió de l'artterapeuta, quines funcions fa, les sortides professionals que té i les vies d'accés als estudis.
Grau en sociologia
La Sociologia té com a objectiu general desenvolupar els fonaments teòrics i empírics que permeten el coneixement científic de les societats. El grau en Sociologia pertany a la branca del coneixement de les ciències socials i jurídiques i té una durada de 4 anys.
Ets jove? Doncs aprofita-ho!
Tens pocs diners però no vols deixar de fer coses? Assabenta't dels carnets que existeixen per a joves. Et donem informació sobre on i com pots aconseguir-los i els avantatges que ofereixen.