CFGS en Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma
Programa el teu futur amb el cicle formatiu de grau superior en Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma Descobreix quins coneixements adquiriràs si estudies aquest cicle, quin pla d'estudis té, les seves vies d'accés i les seves sortides professionals.
Ets jove? Doncs aprofita-ho!
Tens pocs diners però no vols deixar de fer coses? Assabenta't dels carnets que existeixen per a joves. Et donem informació sobre on i com pots aconseguir-los i els avantatges que ofereixen.
Accedeix a un CFGS des d'un CFGM
Saps com accedir a un cicle formatiu de grau superior des d'un cicle de grau mitjà? T'expliquem els passos que has de seguir per cursar un cicle formatiu de grau superior d'FP específica, ensenyaments artístics o ensenyaments esportius si provens d'un cicle formatiu de grau mitjà.
Potlatch, plataforma de finançament col·lectiu
"La paraula 'potlatch' designava un sistema d'intercanvi basat en la solidaritat i el bescanvi per a algunes societats de l'antiguitat." Miriam Mir, de 34 anys, és de Fraga, i Sheila Eroles, de 35, és de Barcelona. Totes dues han fundat una plataforma web de crowdfunding per finançar projectes d'emprenedors socials.
Grau en Enginyeria en tecnologies aeroespacials
L'aeronàutica és la ciència relacionada amb l'estudi, el disseny i la construcció d'aeronaus. És fascinant, oi? T'expliquem el grau en Enginyeria en tecnologies aeroespacials, el seu pla d'estudis, les vies d'accés i les sortides professionals que té.
CFGM en Aprofitament i conservació del medi natural
Treballa a l'aire lliure amb el cicle formatiu de grau mitjà en Aprofitament i conservació del medi natural. Et presentem aquest cicle, el seu pla d'estudis, vies d'accés i sortides professionals.
Educador ambiental
Si el medi ambient t'importa molt i t'encanta ensenyar, dedica't a l'educació ambiental. T'expliquem en què consisteix la feina d'aquest especialista, les vies d'accés als estudis i les sortides professionals que té.
Preinscripcions a estudis postobligatoris no universitaris
Vols cursar un cicle formatiu de formació professional específica, d'ensenyaments artístics o d'ensenyaments esportius? Saps què has de fer? T'expliquem els requisits i els passos que cal seguir per preinscriure's en aquests estudis postobligatoris no universitaris.
Grau en Ciències ambientals
Coneix les relacions que l'ésser humà manté amb la natura a través del grau en Ciències ambientals. Et donem a conèixer aquests estudis, les seves vies d'accés, el pla d'estudis i les sortides professionals.
Vicent Beltrán Alcalá
"Saber anglès o algun altre idioma t'obre més possibilitats laborals a fora i a dins de les nostres fronteres." Vicent Beltrán Alcalá té 31 anys i és de Betxí (Castelló). És tècnic de la Federació Valenciana de Triatló i estudia Ciències de l'activitat física i de l'esport a St. Mary's University College de Twickenham (Londres).