Gestor de patrimoni cultural
Conservar el nostre art i donar-lo a conèixer és una gran tasca que no tothom coneix ni comprèn; per això, la feina del gestor de patrimoni cultural és tan important. T'expliquem les tasques que desenvolupa aquest expert, les sortides laborals d'aquesta professió i els estudis que calen per dedicar-s'hi.
Pèrit agrobiològic
El pèrit agrobiològic és l'especialista en tasques de peritatge o control vinculades a l'agricultura biològica amb l'objectiu de concedir l'acreditació ecològica corresponent a cada producte. Et presentem aquesta professió, les funcions que té, les vies d'accés als estudis i les seves sortides laborals.
Ensenyaments artístics superiors
Vols cursar estudis superiors relacionats amb la música, la dansa, l'art dramàtic, la conservació i la restauració de béns culturals i les arts plàstiques i el disseny? T'expliquem què són els ensenyaments artístics superiors, com s'hi accedeix i quines especialitats inclouen.
Grau en Veterinària
Amb el grau en Veterinària, a més de treballar com a metge d'animals, podràs encarregar-te de la producció d'aliments animals o d'origen animal aptes per al consum humà. Et presentem aquest grau universitari, les sortides professionals que té, el pla d'estudis i les vies per accedir-hi.
Recomanacions per fer la selectivitat sense nervis i amb més seguretat
En la PAU es reflecteixen els coneixements que has adquirit en el Batxillerat. Encara que se suposi que t'has anat preparant durant el curs i que no has deixat res per a l'últim moment, és important que els dies precedents a la prova et preparis a consciència. Et donem diferents recomanacions perquè aprofitis els dies d'estudi abans de la selectivitat.
Els teus dubtes sobre la selectivitat
Saps què has de fer si no obtens la nota necessària per accedir a la carrera que vols o si la puntuació final no és la que esperaves? T'informem sobre la prova d'accés a la universitat i resolem els dubtes que et puguin sorgir després de fer els exàmens i de saber les notes.
Consells per al dia de la PAU
No et posis nerviós, ja veuràs com els exàmens de la selectivitat no són tan complicats com et penses. Ànim! Et donem una sèrie de consells per al dia anterior a la PAU i per fer amb èxit la prova.
CFGS en Administració i finances
La figura de l'administratiu és essencial en una empresa. Vols ser imprescindible? Et donem a conèixer el cicle formatiu de grau superior en Administració i finances.
Grau en Enginyeria Informàtica
La informàtica és el conjunt de coneixements científics i tècniques que fan possible el tractament automàtic de la informació per mitjà d'ordinadors. El grau en Enginyeria Informàtica pertany a la branca d'Enginyeria i Arquitectura i la seva durada és de 4 anys.
Expert en tuning
Convertir un cotxe en una peça de museu és una cosa que és capaç de fer l'expert en tuning. Et donem a conèixer aquesta feina, les funcions que s'hi desenvolupen, les vies d'accés als estudis i les sortides laborals.