CFGM en Perruqueria i cosmètica capil·lar
Els cabells, a més a més de protegir el cap, també determinen la imatge d'una persona, per això és tan important tenir-ne cura. El cicle formatiu de grau mitjà en Perruqueria i cosmètica capil·lar pertany a la família professional d'imatge personal i té una durada de 2 anys (2.000 hores).
Dissenyador o dissenyadora de botigues virtuals
Tothom sap què fa un dissenyador; hi ha dissenyadors de moda, d'arts gràfiques… Però…, de botigues virtuals? Si no tens gaire clar què fa aquest professional, ara t'ho expliquem.
Grau en Administració i direcció d'empreses
Si ets dels què el món empresarial et fascina i sempre t'imagines amb la maleta en una mà i el mòbil en l'altra, ara pots conèixer el Grau en ADE. Aquí podràs conèixer aquests estudis, les seves característiques, accés i sortides professionals.
El videocurrículum
El videocurrículum incorpora noves variables com la imatge, la veu i la manera de comunicar en la cerca de feina . Actualment, hi ha moltes persones que busquen feina i que, tot i que tenen una trajectòria acadèmica i professional extensa, no troben un lloc fàcilment. Cada vegada sembla que és més clar, doncs, que no n'hi ha prou amb el currículum tradicional. Per això cada vegada són més els que es presenten a través d'un videocurrículum.
CFGS en Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles
Amb el cicle formatiu de grau superior en Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles aprendràs a convertir un guió en una realitat audiovisual. Et donem a conèixer aquest cicle, els coneixements que adquiriràs, el pla d'estudis, les sortides professionals i les vies d'accés a la titulació.
Especialista en Bioètica
Segons l'enciclopèdia, bioètica és l'aplicació de l'ètica a les ciències de la vida. La bioètica debat temes molt variats, com ara els drets dels animals i la vida artificial; tanmateix, en els últims anys, els avenços en el camp de la genètica i el desenvolupament del projecte Genoma humà, juntament amb les tecnologies reproductives, amplien encara més els àmbits en què s'aplica.   T'expliquem què fa l'especialista en Bioètica, les sortides professionals d'aquesta professió i les vies d'accés als estudis.
Ethical Hacker
Què és i en què consisteix la professió d'ethical hacker? La paraula hacker ens indica alguna cosa que té a veure amb ordinadors, però què fa exactament un ethical hacker? Descobreix-ho…   Et donem a conèixer aquesta professió, les sortides professionals i les vies d'accés als estudis.
El Professional: Ferran Mengod
Ferran Mengod és tècnic en so de cinema i publicitat. La seva feina és, moltes vegades, poc apreciada, però elemental per a aconseguir els millors resultats.
Arnau Bataller
"M'hauria agradat dedicar-me a la música més seriosament des de més jove. Fins als 19 anys la meva relació amb la música era purament d'entreteniment..." Als 8 anys Arnau Bataller va començar els estudis de solfeig i violí i ara és compositor musical de peces per a concerts i per a mitjans audiovisuals.
E-editor
L'Editor, segons el diccionari, és la persona que té cura d'una edició, és a dir, la publicació i difusió d'una obra intel·lectual o artística, una gravació, etc. Per tant l'E-editor és el responsable de la reproducció i producció de revistes, diaris i llibres, però en versió digital. Et donem a conèixer aquesta professió, les seves tasques, sortides professionals i vies d'accés.