Cursos Relacionats

Grau en Estudis Anglesos

Grau en Estudis Anglesos

Grau en Estudis Anglesos
L'anglès s'ha convertit en el principal idioma de comunicació internacional. Vols ser tot un expert en aquesta llengua? Cursa el grau en Estudis Anglesos.
En aquest apartat t'expliquem en què consisteixen aquests estudis, les seves vies d'accés, les sortides laborals i els estudis relacionats existents. Do you like it?
La titulació

El grau en Estudis Anglesos, abans llicenciatura en Filologia Anglesa, pertany a la branca del coneixement d'Arts i Humanitats i té una durada de 4 anys.

Cursant aquest grau aprendràs a desenvolupar la teva capacitat d'interpretar textos i altres productes culturals en llengua anglesa; a més a més, adquiriràs habilitats avançades de comprensió i expressió en anglès en diferents registres i contextos, i coneixements del metallenguatge, la terminologia, els conceptes i els mètodes necessaris per descriure i analitzar la llengua anglesa i les seves manifestacions literàries i culturals.


El teu perfil


És evident que per cursar aquest grau t'han d'agradar i se t'han de donar bé els idiomes, en especial l'anglès, però a més a més, és recomanable que t'agradi la literatura i la cultura anglosaxona, que gaudeixis llegint i escrivint i que siguis una persona reflexiva, observadora, amb capacitat de síntesis i bones aptituds verbals.


Mercat laboral
 

Com a graduat en Estudis Anglesos podràs treballar, tant en el sector públic com en el privat, com a lingüista, crític o assessor literari o cultural, assessor lingüístic, traductor, assessor en la indústria editorial i en els mitjans de comunicació, professor d'idiomes, filòleg, investigador i mediador lingüístic i intercultural.

 


Estudis relacionats

Sabies que...?

A més a més del grau en Estudis Anglesos també podràs trobar altres graus amb noms i continguts similars; en aquest cas, també tens el grau en Anglès.


ACCÉS

Podràs accedir a aquesta carrera des de:

Qualsevol modalitat de Batxillerat. Has de tenir en compte les matèries específiques de la selectivitat en cas que necessitis assegurar la teva nota d'accés.

Formació professional

Cicles formatius de grau superior. Si has de fer la prova específica de la selectivitat, tingues presents les assignatures que ponderen segons la branca de coneixement de la carrera que vols cursar.

Recorda que, en cas que hi hagi empat de notes, tindràs preferència d'accés si has cursat un cicle formatiu que correspongui a la branca de coneixement de la titulació.

En aquest enllaç podràs veure els cicles relacionats amb la branca de coneixement d'Arts i Humanitats a la qual pertany el grau en Estudis Anglesos.


PLA D'ESTUDIS

Aquestes són algunes de les assignatures bàsiques i obligatòries del grau en Estudis Anglesos (poden variar en funció de la universitat):

  • Història dels països de parla anglesa
  • Anglès I
  • Llengua espanyola
  • Anàlisi literari de textos en llengua anglesa
  • Lingüística
  • Anglès acadèmic
  • Cultures i civilitzacions dels països de parla anglesa
  • Història de la llengua anglesa
  • Narrativa anglesa
  • Anàlisi del discurs