Assessor en màrqueting interactiu i telemàtic
Les vendes a través d'Internet augmenten, per això la figura de l'assessor en màrqueting interactiu i telemàtic és cada vegada més essencial per a les empreses. T'expliquem en què consisteix la professió d'aquest especialista, les vies d'accés i les sortides professionals.
Exposició audiovisual
Segurament, a l'institut o a la universitat hauràs de presentar davant els teus companys algun treball mitjançant una demostració audiovisual. T'expliquem com cal fer-la correctament perquè s'entengui bé.
Tècnic en adopcions i acollida
El tècnic en adopcions i acollida és el responsable d'atendre les peticions d'adopció i acollida i de gestionar-ne els tràmits per dur-les a terme. A continuació et descrivim les tasques que desenvolupa aquest professional, les sortides professionals que té i les vies d'accés.
Grau en Medicina
Si la sang no t'impressiona i vols ajudar els altres salvant vides o millorant-les, informa't del grau en Medicina. T'expliquem aquests estudis, quines vies d'accés tenen, el pla d'estudis i les seves sortides professionals.
Formació professional en línia
La formació professional en línia està pensada per a aquelles persones que treballen o tenen alguna responsabilitat que els impedeix assistir normalment a les classes. T'expliquem com és la formació professional en línia, quina estructura té i com s'hi accedeix.
Consells per buscar i trobar feina a la xarxa
Avui dia, Internet és un dels principals instruments per buscar feina. Les empreses que proporcionen aquest servei a la xarxa han augmentat considerablement davant l'increment d'usuaris que s'han adonat de les oportunitats que ofereix. T'informem dels llocs web als quals et pots adreçar si busques feina i dels avantatges i inconvenients de fer-ho a la xarxa.
CFGS en Desenvolupament de productes electrònics
L'electrònica estudia i empra sistemes el funcionament dels quals es basa en la conducció i el control del flux microscòpic dels electrons o altres partícules carregades elèctricament. Et presentem aquest curs, el seu pla d'estudis, les vies d'accés i les sortides professionals que té.
Edgar Vinyals
"La il·lusió de Saräu és possibilitar que en les nostres trobades hi hagi diversitat i es valorin les diferències, és a dir que els grups que comparteixin experiències agradables estiguin constituïts per persones de tots els colors, formes i funcionalitats sense que això tingui importància." Et presentem aquest jove emprenedor social per haver impulsat un projecte responsable amb persones que pateixen alguna malaltia mental. Actualment estudia el grau en Treball social.
L'entorn acadèmic i professional
A l'hora de decidir si fas uns estudis o uns altres i saber a què et vols dedicar, és recomanable analitzar l'entorn acadèmic i professional. Et presentem els aspectes que has de tenir en compte per triar uns estudis i una professió.
CFGM en Jardineria i floristeria
Segons el diccionari, el jardí és l'espai de terreny delimitat on es conreen plantes amb finalitats ornamentals. Vols ser tu qui les conreï? T'expliquem en què consisteix el cicle formatiu de grau mitjà en Jardineria i floristeria, les vies d'accés, el pla d'estudis i les sortides professionals que té.