Fes-te voluntari

Amb un petit gest pots ajudar a repartir felicitat

Fes-te voluntari
El Nadal és una època especial per als nens i nenes, però molts d'ells no tenen la sort de passar-la amb la seva família ni que ningú els faci un regal.
Si vols fer que en aquestes dates aquests infants oblidin les seves penes i somriguin, tens diferents maneres de fer-ho.

Són moltes les ONG que treballen amb nens i nenes realitzant activitats com teatre, jocs, sortides,... Una manera d'ajudar-los és mitjançant una aportació econòmica o fent-te voluntari o voluntària a través d'una ONG, o anant directament al centre on vulguis col·laborar, ja sigui un hospital, un orfenat, un centre d'acollida,...

La tasca dels voluntaris i les voluntàries és molt important i, tot i que la seva feina queda, normalment, en l'anonimat, hi ha un dia dedicat a ells, el 5 de desembre, Dia Internacional dels Voluntaris.

A continuació hi ha les pàgines web d'algunes organitzacions i hospitals a les quals et pots adreçar si estàs interessat a ajudar els infants:

 
Aquesta proposta és una alternativa al teu Nadal de torrons i neules, dur-la a terme no és sinònim de sentir-se més bé o convertir-se en la Mare Teresa de Calcuta, les coses no funcionen així. El voluntariat exigeix molta força de voluntat i paciència.

Aquí trobaràs tot el que vols saber sobre el voluntariat.