CFGM en Instal·lacions elèctriques i automàtiques
Com a tècnic en Instal·lacions elèctriques i automàtiques seràs capaç de muntar i mantenir instal·lacions elèctriques de baixa tensió, màquines elèctriques i sistemes automatitzats. T'expliquem detalladament aquests estudis, des de les vies d'accés fins a les sortides professionals i altres estudis relacionats.
Preinscripcions per a la formació professional específica
Per poder cursar un cicle formatiu de grau mitjà o un de grau superior, a més de complir els requisits, cal que recordis que abans t'hi has de preinscriure, confirmar que t'han donat plaça en algun dels centres en què t'has preinscrit i, si és així, matricular-t'hi. Tot això dins dels terminis establerts, perquè si no, pots perdre la plaça. T'expliquem què has de fer per cursar el cicle que vols, des de les dates fins als criteris de prioritat.
De què va el batxillerat?
El batxillerat està compost per dos cursos acadèmics, als quals s'accedeix amb el graduat de l'ESO o equivalent. T'expliquem les matèries que hi estudiaràs i les modalitats que podràs escollir depenent del que vulguis fer després.
CFGS en Comerç internacional
Aprèn a negociar comprant, venent o permutant gènere a gran escala amb el cicle formatiu de grau superior en Comerç internacional. T'expliquem en què consisteixen aquests estudis, des dels coneixements que hi adquiriràs fins a les sortides professionals i vies d'accés que tenen.
Els cicles formatius de grau superior
Els cicles formatius t'ofereixen formació pràctica i permeten que t'incorporis al mercat laboral o que accedeixis a la universitat. T'expliquem en què consisteixen els cicles formatius de grau superior i com hi pots accedir des d'altres estudis.
 Grau en Educació primària
Amb el grau en Educació primària podràs ensenyar a nens i nenes de 6 a 12 anys coneixements i valors que els formaran com a persones. T'expliquem quines són les vies d'accés i el pla d'estudis d'aquest grau, així com les sortides professionals que té.
Fes un bon treball
Com que tant a l'institut com a la universitat has d'elaborar molts treballs escrits que compten per a la nota, cal que aprenguis a fer-los bé. T'expliquem amb detall com s'ha fer un bon treball, des de les parts que ha de tenir fins als estils que hi pots utilitzar.
Francesco Tristano
"El meu primer contacte amb el piano va ser amb els peus; recordo que sonaven clústers molt interessants..." Als 5 anys, Francesco Tristano va començar a tocar el piano, i als 13 va fer el seu primer recital. Ara està preparant el seu últim àlbum a Deutsche Grammophon. Déu n'hi do!
Homeòpata
Segons el diccionari, l'homeopatia és la pràctica terapèutica que consisteix a tractar les malalties per mitjà de medicaments a dosis mínimes, els quals, administrats a dosis més grans produirien en la persona sana símptomes iguals als de la malaltia que es tracta de combatre. D'aquesta manera s'activen les defenses de l'organisme i s'arriba suaument a millorar o a guarir la malaltia. T'expliquem què és l'homeopatia i què fa aquest professional de la salut.
Cicles formatius de grau mitjà
Els cicles formatius de grau mitjà es caracteritzen per oferir una formació tècnica que preveu la realització obligatòria d'una formació pràctica en centres de treball (FCT) per obtenir el títol. Els cicles formatius de grau mitjà (CFGM) tenen una durada d'1 o 2 anys. La normativa actual estableix que tots han de ser de 2 anys, però fins que no s'apliqui totalment encara hi haurà cicles d'1 any.