Enginyer per a l'accés universal
L'enginyer per a l'accés universal s'encarrega de facilitar l'accés a les noves tecnologies a col•lectius exclosos, com ara persones grans o discapacitades, perquè arribin als llocs més recòndits del planeta. Informa't sobre aquesta nova professió i descobreix quines són les seves funcions i els estudis que has de cursar.
Escoles d'adults
Aprofita tot el que t'ofereixen les escoles d'adults per aconseguir el graduat de l'ESO o el batxillerat i per ampliar les teves competències i habilitats. T'informem del que hi pots estudiar a aquests centres perquè tinguis l'oportunitat de millorar el teu perfil professional i l'ocupabilitat.
Grau en Màrqueting i direcció comercial
Amb el grau en Màrqueting i direcció comercial podràs descobrir nous nínxols de mercat i el funcionament d'una empresa. Et descrivim aquests estudis, els coneixements que adquiriràs i les sortides professionals que té.
Mónica Parga
"Vaig crear Miss at la Playa perquè m'encanta el món de la moda; volia escriure sobre tot el que trobés interessant d'aquest tema, i el bloc era la millor plataforma per fer-ho." Mónica Parga, de 19 anys, és de Madrid i actualment fa 2n de Periodisme. El 2007 va crear el bloc de moda Miss at la Playa i, des de llavors, la seva reputació no ha parat de créixer.
Subratlla, resumeix i esquematitza
Ets d'aquelles persones que, malgrat estudiar molt, tenen problemes per retenir la informació? De vegades això passa perquè no tenim cap metodologia a l'hora d'estudiar. Aquí t'explicarem diferents tècniques perquè puguis extreure les idees principals d'un text, mitjançant el subratllat, i facis resums i esquemes clars.
Els protagonistes de Màrqueting i Direcció Comercial
"L'alumnat de màrqueting i direcció comercial ha de saber que accedirà a una de les activitats professionals que actualment té més demanda en el mercat laboral..." Un professor i un estudiant del grau en Màrqueting i direcció comercial et donen a conèixer els estudis i la professió.
CFGS en Patronatge i moda
Amb el cicle formatiu de grau superior en Patronatge i moda t'introduiràs en el món de la indústria tèxtil i seràs capaç de crear els teus dissenys. T'expliquem en què consisteix aquest curs, les vies per accedir-hi i quines sortides professionals té.
El protagonista de Patronatge i Moda
"Al futur estudiant del CFGS en Patronatge i moda li aconsello que orienti la seva formació cap al domini de les últimes tecnologies informàtiques per al disseny i el patronatge." Un professor del cicle formatiu de grau superior en Patronatge i moda et dóna a conèixer els estudis i la professió.
Els protagonistes de Ciències Biomèdiques
"L'activitat científica és vocacional i engrescadora, però també molt dura i exigent." Un professor i una estudiant de Ciències biomèdiques et donen a conèixer aquests estudis.
Grau en Ciències biomèdiques
Si vols entendre les bases biològiques de les malalties humanes, estudia el grau en Ciències biomèdiques. Descobreix tot el que pots aprendre en aquest grau, les vies d'accés, les sortides professionals i els altres estudis relacionats.