Certificats de professionalitat
El certificat de professionalitat acredita una qualificació professional establerta en el Catàleg nacional de qualificacions professionals. T'expliquem en què consisteix aquest certificat i com s'obté.
Ensenyaments d'Arts plàstiques i disseny
Els ensenyaments artístics inclouen 6 especialitats: Música, Dansa, Art dramàtic, Conservació i restauració de béns culturals, Disseny i Arts plàstiques i disseny, de la qual parlem en aquest número. T'expliquem quins són els passos que cal seguir per cursar un cicle formatiu de grau mitjà o superior d'arts plàstiques i disseny.
Grau en Dret
Segons el diccionari, el dret és el conjunt de lleis, de preceptes, de regles, a què estan sotmeses les persones en una societat. T'expliquem amb claredat en què consisteix el grau en Dret, quins coneixements i competències hi pots adquirir i quines vies d'accés i sortides professionals té.
CFGS en Interpretació de la llengua de signes
La llengua de signes va sorgir d'una manera natural en cadascuna de les comunitats de sords. T'expliquem com és el grau superior en Interpretació de la llengua de signes.
Tècnic expert en automatització d'habitatges
La domòtica és el conjunt de sistemes que automatitzen les diferents instal·lacions d'un habitatge. La immòtica fa referència al conjunt de tècniques informàtiques aplicades al funcionament automàtic d'edificis d'ús terciari o industrial, a fi de reduir el consum d'energia i augmentar el confort i la seguretat. T'expliquem en què consisteix la professió de tècnic expert en automatització d'habitatges, quines tasques s'han de dur a terme, les sortides professionals que té i els estudis que has de cursar per exercir-la.
CFGM en Emergències sanitàries
Estudia el cicle formatiu de grau mitjà en Emergències sanitàries i ajuda en situacions de crisi. T'expliquem en què consisteix el cicle, quines sortides laborals té, el pla d'estudis, les vies d'accés i altres cursos que s'hi relacionen.
Grau en Ciències de l'activitat física i de l'esport
Si creus que l'esport és molt més que practicar activitat física i que els seus beneficis són innombrables, aquest grau t'interessa. T'expliquem el grau en Ciències de l'activitat física i de l'esport, les assignatures que estudiaràs i les seves sortides professionals i vies d'accés.
Ensenyaments esportius
Per a tu, l'esport és una forma de vida i per això t'hi vols dedicar professionalment. T'expliquem i et presentem els ensenyaments esportius i les noves famílies que han sorgit.
José Ramón Cantero
"Cal tenir clar que algú amb discapacitat és una persona normal, amb una sèrie de dificultats, però igual que la resta." José Ramón Cantero va néixer a Móstoles (Madrid) fa 18 anys amb un percentatge visual de gairebé el 6%, però això no li ha impedit fer el que més li agrada.
Tècnic en Recerca i tractament de sòls contaminats
Aquest professional és l'últim responsable d'avaluar i analitzar la contaminació existent en un espai i de dissenyar plans de recuperació i descontaminació. Descobreix en què consisteix la professió del tècnic en Recerca i tractament de sòls contaminats.