Bon voyage
Hi ha diferents tipus de beques que et porten a estudiar o a realitzar pràctiques a l'estranger. Algunes d'aquestes beques les concedeix la Unió Europea, amb l'ajut d'organismes estatals i autonòmics, i d'altres les atorguen entitats privades. Et presentem algunes beques atorgades per la Unió Europea i també t'expliquem els aspectes que cal tenir en compte a l'hora de triar la destinació.
Grau en Òptica i optometria
L'òptica és la tècnica per fabricar lents i altres instruments per millorar la visió, i l'optometria és la mesura de l'agudesa visual per corregir els defectes de la vista. Coneix el grau en Òptica i optometria, des dels coneixements que adquiriràs fins a les sortides professionals i les vies d'accés.
Fassman Studios
"En el camp dels efectes visuals per a cinema i publicitat, tecnologia i artesania van agafades de la mà; els ordinadors són només eines i la part artística és molt important..." Fassman Studios és un estudi d'efectes visuals per a cinema i publicitat, creat per Lluís Castells i Xavier García l'any 2010.
El criador de plantes i seleccionador de noves espècies vegetals
El criador de plantes i seleccionador de noves espècies vegetals es dedica a experimentar amb aquests éssers orgànics amb el propòsit d'obtenir espècies millorades. T'expliquem quines són les funcions d'aquest especialista, les sortides laborals que té aquesta professió i els estudis que cal cursar per poder-la exercir.
El protagonista d'Òptica i Optometria
"El grau en Òptica i optometria és per als qui els agrada tractar els pacients per ajudar-los a conservar i millorar la visió, i també per als qui els agrada la formació pràctica aplicada." Antonio Benito Galindo és diplomat en Òptica i optometria i doctor per la Universidad de Murcia (UMU), on imparteix diferents assignatures del grau en Òptica i optometria.
CFGS en Fotografia artística
La paraula fotografia prové del grec phos i grafis (gravar amb llum). Si tu en vols aprendre, estudia el CFGS en Fotografia artística. T'expliquem en què consisteix aquest cicle d'arts plàstiques i disseny, les sortides professionals que té, les vies per accedir-hi i moltes coses més.
Els protagonistes de Fotografia Artística
"L'estudiant de Fotografia artística ha de buscar un estil personal. Per això és aconsellable que no es deixi portar per les modes de les belles arts marcades per la publicitat, ja que molta feina es troba en la indústria i en la societat." Els professors del departament de fotografia i audiovisuals de l'Escuela de Arte de Huesca et donen a conèixer el cicle de grau superior d'Ensenyaments artístics i disseny de Fotografia artística.
Preparador físic personal
El preparador físic personal és un professional que es dedica a l'entrenament físic individual. Generalment, les persones que requereixen els seus serveis són aquelles que, per manca de temps, necessiten treure el màxim profit dels exercicis, han de fer alguna rehabilitació o s'han de preparar per a una competició, com en el cas dels esportistes. Et presentem la professió del preparador físic personal, així com les sortides i les vies d'accés que té.
Troba feina en l'entorn 2.0
Actualment, tenir una bona reputació digital és molt important, ja que cada cop hi ha més empreses que es mouen per la xarxa buscant possibles candidats. Aquí tens diferents tècniques i estratègies per trobar feina amb l'ajut de la web 2.0.
Grau en Relacions laborals
Si curses el grau en Relacions laborals seràs capaç de comprendre tota la complexitat que envolta el treball humà des d'una òptica jurídica, organitzativa, psicològica, sociològica, històrica i econòmica. Et descrivim el grau en Relacions laborals i t'expliquem les sortides professionals i les vies d'accés d'aquests estudis.