Ensenyaments artístics de Música
Segons el Diccionari de la llengua catalana, el músic és la persona versada en l'art de la música, que escriu obres musicals, i la persona que toca en una orquestra, una banda, una cobla, etc. T'expliquem què són els ensenyaments artístics de Música, com estan organitzats i quines especialitats contenen.
Grau en Periodisme
El periodisme és la captació i el tractament, escrit, oral, visual o gràfic, de la informació en qualsevol de les seves formes i varietats. T'expliquem aquests estudis, les seves vies d'accés i les sortides professionals que tenen.
Coneix-te
Arriba un moment en la vida en què hem de decidir sobre el nostre futur professional: si treballem o continuem estudiant, si volem cursar un cicle formatiu o uns estudis universitaris, etc. Prendre una decisió com aquesta no és fàcil... Per decidir-te, tens diverses possibilitats al teu abast i, per això, has de tenir-les totes en compte. Et proposem una sèrie de preguntes amb l'objectiu que descobreixis els teus gustos, habilitats i competències i, per tant, els estudis i la professió més adequats per a tu. No hi ha una opció millor que una altra, sinó que tot depèn del que vulguis fer. Pensa les respostes de les qüestions i tingues clar que el més important és que et sentis bé amb els estudis i la professió que triïs.
CFGS en Energies renovables
Si vols dedicar-te al manteniment d'instal·lacions d'energies eòliques i solars fotovoltaiques, t'interessarà el CFGS en Energies renovables. T'expliquem en què consisteixen aquests estudis, les seves vies d'accés, el pla d'estudis i les sortides professionals que té.
Acupuntor
L'acupuntura és la tècnica terapèutica que consisteix a introduir agulles en punts determinats del cos humà. Et presentem aquesta professió i t'expliquem què cal estudiar per exercir l'acupuntura.
Javier De Cea
“L'art urbà és l’expressió espontània que es fa al carrer.” Et presentem Javier De Cea Pe, un artista de Santiago de Xile que viu des del 1999 a Barcelona.
Consultor mediambiental
El consultor mediambiental s'encarrega de resoldre aquells problemes derivats de l'aplicació legislativa en matèria de medi ambient que pot tenir una empresa. T'expliquem en què consisteix aquesta professió i les seves vies d'accés i sortides professionals.
Si no aproves l'ESO
Actualment, en gairebé totes les feines et demanen el Graduat d'Educació Secundària Obligatòria (GESO) o alguna formació ocupacional; per tant, si el que vols és treballar, has de tenir aquest graduat i fer alguna formació. T'expliquem les opcions que tens si no has pogut aconseguir el títol de l'ESO.
Grau en Enginyeria en tecnologies de la telecomunicació
La telecomunicació és l'emissió, recepció i transmissió de qualsevol tipus de dades a través de diversos canals, com els senyals de ràdio o el cable. T'interessa? T'expliquem en què consisteix aquest grau, el seu pla d'estudis, quines són les vies d'accés i quines sortides professionals té.
CFGM en Electromecànica de maquinària
Si sempre has tingut habilitat per reparar coses, el CFGM en Electromecànica de maquinària pot ser una bona opció. T'expliquem com és aquest cicle i quines sortides professionals i vies d'accés té.