Dissenyador o dissenyadora de botigues virtuals

La nova dimensió del comerç

Dissenyador o dissenyadora de botigues virtuals
Tothom sap què fa un dissenyador; hi ha dissenyadors de moda, d'arts gràfiques… Però…, de botigues virtuals? Si no tens gaire clar què fa aquest professional, ara t'ho expliquem.

Botigues virtuals?

El comerç electrònic o e-commerce és la compra i venda pròpiament dita, però realitzada mitjançant un ordinador i una xarxa d'accés. Per tant, la botiga virtual és l'espai concret on es realitza aquesta relació comercial.


Funcions

El dissenyador o la dissenyadora de botigues virtuals és l'especialista que crea aquests espais on es compren i venen productes i serveis.

La seva funció principal és aconseguir que els productes es venguin sols i, per a això, és necessari que aquests siguin bons i que el disseny de la botiga resulti atractiu per atreure totes les mirades.


Per aconseguir el millor disseny, ha de conèixer en profunditat els programes informàtics existents al mercat i no deixar de formar-se en aquest camp.


ACCÉS

Pots exercir la professió de dissenyador de botiques virtuals i si tens els següents estudis:

Formació professional

Ciclos formatius de grau superior de la família professional de Informàtica i comunicacions:

Cicles formatius d'Arts plàstiques i disseny de grau superior de la família professional de Comunicació gràfica i audiovisual:

Titulacions universitàries