Estudiar en línia o e-learning

Forma't a través d'Internet. Estudia en lína.

Estudiar en línia o e-learning
Estudiar per Internet és una opció que cada vegada tenen més en compte els nois i les noies que com tu, necessiten treballar o tenen obligacions familiars o no poden assistir regularment a les classes...
Gràcies a les noves tecnologies formar-se és cada cop més fàcil, a més a més, són molts els centres que ofereixen oferta formativa d'aquest tipus.
Però...Saps en què consisteix la formació en línia?

La formació en línia o e-learning és aquella que es fa a través de la Xarxa.

És una formació accessible a tothom, és igual d'on siguis o on et trobis, només et cal tenir un ordinador i connexió a Internet.

A més, et permet compaginar els estudis amb altres ocupacions perquè ofereix una flexibilitat horària total, ja que tu mateix t'organitzes.


I com accedeixo al temari?

Mitjançant Internet podràs accedir a tot el temari del curs i, a més, per qualsevol dubte podràs contactar amb el professorat, la tutoria i els teus companys, bé sigui per correu electrònic, als fòrum o al web.


I els treballs?

Normalment els treballs es lliuren per correu electrònic. Pel que fa als exàmens, depèn del centre i dels estudis, ja que si tenen titulació oficial, algunes proves s'han de fer de forma presencial.

 
L'oferta

Has de tenir en compte que, a l'igual que en la formació presencial, en l'e-learning hi ha cursos homologats i no homologats. És important que ho tinguis en compte a l'hora de decidir quin vols fer.

Existeix una gran varietat de cursos que pots realitzar on-line: el batxillerat, els cicles formatius, estudis universitaris, estudis post universitaris, cursos específics d'una àrea,..

Si no vols fer tot el curs a través de la Xarxa, una altra opció molt interessant és la formació semipresencial o b-learning, que barreja la formació on-line i la presencial.

Cursos on-line...

Més info a...