Ets un "teatrero"...

Expresa't dalt de l'escenari com a artista amateur

Ets un "teatrero"...
Moltes persones es converteixen en actors o actrius amateurs en el seu temps lliure i no esperen aconseguir ser unes estrelles, ni ser aplaudides per la multitud, simplement, es senten bé dedicant-se a l'interpretació.
Potser, a tu sempre t'ha agradat el món del teatre i somies en dedicar-t'hi professionalment, però mai has fet res relacionat. Aquesta és una bona oportunitat perquè ho provis i vegis si de veritat és lo teu.
L'artista amateur

El teatre té una funció social, igual que la literatura o el cinema, perquè a cada obra s'explica una història o es dóna a conèixer una experiència.

A més, és una activitat molt estimulant per el teu cos i la teva ment, perquè, tot i que no és exercici físic, estas en moviment, i per al teu cap, perquè memoritzar textos dóna agilitat a la teva memòria.

Tanmateix, t'ensenya a explorar i descobrir una part de tu que potser no coneixies i a expressar-te lliurement, perdent la rigidesa i la tensió de cada un dels teus moviments i postures.

A través de l'interpretació perdràs la por escènica i seràs capaç de parlar en públic sense posar-te nerviós.

El teatre t'ensenyarà a improvisar i a sortir airós de qualsevol situació i, també, aprendràs a treballar en equip i coneixeràs a altres persones.

Per últim, has de tenir en compte la finalitat terapèutica del teatre, ja que, si ets una persona tímida, poder ser un altre personatge i experimentar diferents situacions anímiques t'ajudarà a obrir-te a la gent. Al mateix tems, perdre la timidesa t'ajudarà a augmentar la teva autoestima.Com ser artista amateur?

La teva formació com a actor o actriu amateur la pots fer en diferents llocs.

Pots localitzar les associacions de teatre del teu municipi i posar-te en contacte amb elles. Algunes vegades tenen una petita escola de teatre o et permeten que entris al grup de teatre, i en funció del teu talent, et donaran un paper o un altre.

També existeixen escoles de teatre que realitzen cursos d'interpretació com a activitat complementària.