Expert en tuning

Personalitzador de vehicles

Expert en tuning
Convertir un cotxe en una peça de museu és una cosa que és capaç de fer l'expert en tuning.
Et donem a conèixer aquesta feina, les funcions que s'hi desenvolupen, les vies d'accés als estudis i les sortides laborals.
Funcions

La feina consisteix a  és convertir un vehicle convencional en una cosa única; única perquè el cotxe es decora segons els gustos del propietari i no es treballa en sèrie, sinó que cada automòbil es tracta de manera individual. Per aconseguir-ho, cal sobretot que el professional escolti els canvis que vol fer el propietari del vehicle i l'aconselli.

Si al contrari, el client no sap gaire quines transformacions hi vol dur a terme, aquest professional l'ha de guiar tenint en compte la manera de ser del propietari. A més, aquest professional ha d'estar al dia de totes les normatives existents del país pel que fa a la mecànica i també conèixer les novetats d'accessoris, recanvis i tècniques que van sortint al mercat.


Mercat laboral

Com a expert en tuning podràs treballar per compte propi en un negoci o per compte d'altri en un taller, podràs dedicar-te a la mecànica convencional o centrar-te tan sols en l'art de personalitzar un vehicle.ACCÉS

Pots convertir-te en un expert en tuning si tens els estudis següents:

Formació professional

Cicles formatius de grau mitjà de la família professional de Transport i manteniment de vehicles:

Cicles formatius de grau superior de la família professional de Transport i manteniment de vehicles: