David Sánchez Cárdenas
"El nostre món europeu em sembla com en letargia en comparació amb el que succeeix en els països en plena ebullició, construint un futur en què es poden evitar els errors del primer món.” David Sánchez Cárdenas és d'Écija i, amb 25 anys, és llicenciat en Ciències Ambientals per la Universidad Pablo Olavide de Sevilla, i ara està treballant com a educador sanitari ambiental a l'Equador com a part del Programa de Voluntariat de Nacions Unides, en suport del Programa de Gobernabilidad del Sector Agua y Saneamiento en el Ecuador en el marco de los Objetivos de Desarrollo del Milenio.
El protagonista d'Instal·lacions de Telecomuniació
"El de les telecomunicacions és un món en evolució constant, en el qual cada vegada hi ha més demanda de tècnics amb una bona formació." En Juan Santana Jiménez és tècnic especialista en electrònica i telecomunicacions i professor del cicle formatiu de grau mitjà en Instal•lacions de Telecomunicacions a l'IES Politècnic de Palma de Mallorca.
Director estratègic de planificació de mitjans publicitaris
El director estratègic de planificació de mitjans publicitaris és el responsable de determinar els mitjans en què es pot inserir una campanya publicitària. Els suports publicitaris són molt variats, poden ser interiors: a les estacions de tren, de metro; o exteriors: marquesines, autobusos, etc. També poden ser offline: premsa, televisió i ràdio; o online: pàgines web, blocs, xarxes socials... De totes aquestes opcions, el director estratègic de planificació de mitjans publicitaris ha de decidir on és més oportú i més rendible que es mostrin els anuncis d'una marca determinada i coordinar-ne l'aparició.
Cerca una feina i forma't
Malgrat que quedar-se sense feina és un mal rotllo increïble, també pot ser una oportunitat per formar-te, millorar el teu perfil professional i trobar una nova feina. T'informem dels passos a seguir si t'has quedat a l'atur i totes les activitats que pots realitzar durant aquest període.
David González Alarcón
"Com a voluntaris de Zerca y lejos, treballem on ningú no vol treballar, mirem cap a on ningú no vol mirar, i no oblidem que hem abraçat la pobresa com a motor de reflexió i lluita" L'ONG Zerca y lejos ha guanyat el Premi de Solidaritat i Drets Humans de la Universidad Complutense de Madrid per la creació de diverses clíniques odontològiques al Camerun. David González Alarcón, madrileny de 27 anys, ha recollit aquest guardó com a coordinador general de la divisió d'Odontologia de l'organització.
Els protagonistes de Criminologia
"La criminologia requereix coneixement d'idiomes, familiaritat amb les pràctiques criminalístiques i excel•lència en habilitats comunicatives." Una criminòloga, un professor i un estudiant d'aquesta carrera et presenten aquests estudis des de la perspectiva professional i acadèmica.
Els protagonistes de Disseny
El Disseny és un repte de vida que demana anar-se formant contínuament i estar sempre al dia de les novetats d'aquest àmbit... Un dissenyador professional i un professor del grau en Disseny et donen a conèixer aquests estudis.
Silvia Colominas Llopart
"Per poder destacar en la cançó, el ball i/o el teatre i poder viure'n, el més important és trobar el tret característic de cadascú i explotar-lo." Silvia Colominas Llopart té 31 anys i des dels 6 que s'ha dedicat a ballar. Ha estudiat dansa clàssica, ball espanyol i ball esportiu i de competició i també s'ha dedicat a la docència en aquest camp.
Especialista d'emergències extrahospitalàries i catàstrofes
La primera hora després d'un accident o catàstrofe és fonamental per salvar una vida o prevenir i evitar les seqüeles que es poden generar. Per això és tan important la figura de l'especialista d'emergències extrahospitalàries i catàstrofes. Coneix l'important paper que aquests professionals tenen en qualsevol mena d'emergència extrahospitalària. Saber què fer i com fer-ho en situacions tan delicades pot ser determinant.
Els protagonistes d'Estudis Anglesos
Coneix el grau en Estudis Anglesos a través dels seus protagonistes i assabenta't de com treure profit a aquests estudis.