Pau Garcia-Milà
"El consell que dono, tot i que a mi no me l'han donat, però sí que l'he aplicat, és el que diu en Guardiola als seus jugadors: Perseverança!" En Pau Garcia-Milà va crear, juntament amb un amic, l'escriptori EyeOS. Ara, amb 23 anys, és un dels propietaris d'una empresa amb comunitats d'usuaris a més de 45 països i 30 treballadors.
Nuria Aiguabella
"La recerca és un camp difícil i, sovint, desagraït, però el fet de pensar que estàs fent quelcom de bo per la societat ho compensa." Nuria Aiguabella va néixer a Múrcia fa 23 anys i en fa 5 que viu a Barcelona. Ha estudiat Química i ha participat en moltes investigacions científiques. Actualment gaudeix d'una beca de l'Institut de Recerca en Biomèdica de Barcelona.
Estel Marín i Cos
"Sempre he pensat que l'aprenentatge de la música ha d'estar a l'abast de tots i no ser elitista." Estel Marín és mestra especialista en Educació Musical, llicenciada en Història i Ciències de la Música, a més a més té el Títol Superior de Piano al Conservatori Superior de Música i un màster en Musicologia. Així mateix, acaba de publicar un llibre de refranys, Paraules saberudes. I tot això, amb només 32 anys.
L'estudiant de Logopèdia
"M'esperava una carrera molt rígida en la qual els professors et donen el temari i només l'has d'estudiar per aprovar. En canvi, ha estat tot al contrari." Jesús Ángel Ruiz Sánchez té 20 anys i acaba de finalitzar la diplomatura de Logopèdia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Valladolid.
La professora de Logopedia
"No crec que Logopèdia es trobi en el grup dels graus més difícils de treure. Si ens atenim a les dades de què disposem, el percentatge d'èxit acadèmic és bastant alt en la nostra titulació." Ruth Dorta González va estudiar i es va doctorar en Psicologia a la Universidad de La Laguna. Ha realitzat nombrosos cursos d'actualització i especialització en l'àmbit de la logopèdia. Ha estat professora de la diplomatura en Logopèdia a la Facultat de Psicologia de la Universidad de La Laguna i ara ho és del grau.
La professora del CFGM en Atenció Sociosanitària
"El que més es valora en el cicle d'Atenció Sociosanitària és el treball real que exercirà l'alumne una vegada obtingui la titulació." L'Emilia Fernández Arias és professora del cicle formatiu de grau mitjà en Atenció Sociosanitària a l'IES Ordoño II de Lleó.
Mercè Crosas
"De la meva feina destacaria l'oportunitat d'aprendre constantment coses noves, de col•laborar amb gent interessant i de tenir un enfocament molt obert..." Mercè Crosas es va llicenciar en Físiques per la Universitat de Barcelona i després va marxar als Estats Units on es va doctorar en Astrofísiques per la Rice University de Houston (Texas) i també va fer el postdoctorat en Radioastronomia a la Harvard University, Cambridge, (Massachusetts). Actualment, fa 5 anys que treballa com a directora de Software Product Development (Desenvolupament de productes de programari) a l'Institut de Ciències Socials Quantitatives de la Universitat de Harvard.
Camps de treball
Els camps de treball es realitzen fonamentalment durant l'estiu i van dirigits als joves com tu. Amb els camps de treball podràs formar part, com a voluntari, de projectes destinats a la recuperació i/o rehabilitació del patrimoni historicoartístic i cultural, a l'arqueologia i l'etnologia, a la protecció o la recuperació del medi ambient, a la intervenció social, etc.
El professor de Sociologia
"La de Sociologia és una carrera oberta al món i a la societat en totes les seves facetes. Les possibilitats són enormes en aquest sentit." Alberto Sanz Gimeno és professor de la titulació de Sociologia a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universidad Complutense de Madrid.
La Professional de Sociologia
"Malgrat que la carrera de Sociologia et dóna les eines bàsiques, és important continuar formant-se atenent a les necessitats del món laboral i a les teves expectatives pel que fa a la feina." La Saleta Fabra té 30 anys i és d'Elx (Alacant), és llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i, a més a més, ha cursat un postgrau en Participació Ciutadana i Desenvolupament Sostenible i un màster en Tècniques d'Investigació Social Aplicada.