L'estudiant de Sociologia
"La titulació de sociologia m'ha anat sorprenent amb el pas dels cursos, de la mateixa manera que jo he anat "evolucionant", també la carrera ha canviat des del 1r curs fins a l'últim." Daniel Caballero Juliá, de 24 anys i veí d'Albacete, està fent 4t de la llicenciatura en Sociologia a la Facultat de Ciències Socials de la Universidad de Salamanca.
El professor del CFGS en Pròtesis Dentals
"En el cicle de Pròtesis dentals, l'aprenentatge teòric es recolza ràpidament amb una forma pràctica d'aplicació que en facilita la comprensió." Rafael Távora Calle és professor del cicle formatiu de grau superior en Pròtesis dentals a l'Escuela Técnica Superior Antonio de Solís de Sevilla.
CFGS en Pròtesis dentals
Hi ha qui diu que els ulls són el mirall de l'ànima, però tu prefereixes un somriure bonic. Per una dentadura perfecta, CFGS en Pròtesis dentals. El cicle formatiu de grau superior en Pròtesis dentals pertany a la família professional de Sanitat i és de 2 anys, 2.000 hores.
La professora d'Enginyeria Informàtica
"L'oferta de treball d'enginyers informàtics excedeix la demanda de feina, a causa de l'aposta de les empreses per les inversions en tecnologia i solucions informàtiques..." Eva Lorenzo Iglesias és doctora en informàtica per la Universidade da Coruña. Actualment és professora de l'Escola Superior d'Enginyeria Informàtica de la Universidad de Vigo.
Institució Cultural del CIC
La Institució Cultural del CIC et presenta les seves escoles i els serveis que t'ofereix. A les escoles de la ICCIC pots estudiar des dels 3 anys fins més enllà dels 18: educació infantil, primària, secundària, batxillerats, cicles formatius de grau mitjà i de grau superior. També hi pots aprendre idiomes i música.
La professional d'Informàtica
"L'Enginyeria en Informàtica et prepara sobretot per adaptar-te als nous canvis, ja que es tracta d'un món que varia cada dia i en el qual sempre has d'estar aprenent coses noves..." Ester Galimany Guasch té 26 anys i és de Valls (Tarragona). Ha estudiat Enginyeria Informàtica a la Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
Jordi Blàzquez Martínez
"El que més destacaria de la professió és la sensació que tens quan voles." Jordi Blàzquez Martínez, barceloní de 43 anys, porta 9 anys com a pilot d'helicòpters i 3 anys com a operador de grua. Actualment treballa de pilot d'helicòpters per al Servei Català de Trànsit i també per als Bombers de la Generalitat de Catalunya.
El professor del CFGS en Impressió en Arts Gràfiques
"En les Arts Gràfiques el color i la imaginació són fonamentals per transmetre idees, i en el cicle, nosaltres som els responsables de la qualitat d'aquesta transmissió de pensaments." Pedro Enrique Dimas Sánchez és professor del cicle formatiu de grau mitjà en Impressió d'arts gràfiques a l'IES Cañada de las Eras (Múrcia).
L'estudiant del CFGM en Impressió d'Arts Gràfiques
"Considero que el cicle d'Impressió d'arts gràfiques no és difícil, al revés, crec que és molt senzill si t'agrada el que aprendràs." Pilar Gracia Salinas, saragossana de 24 anys, està acabant el cicle formatiu de grau mitjà en Impressió d'arts gràfiques a l'IES Pilar Lorengar (Saragossa).
El professional d'Impressió d'Arts Gràfiques
"Per a mi la impressió és tot un art, més que un ofici és una afició." Julio Fernández Álvarez, de 27 anys i d'Oviedo, és tècnic en Impressió d'arts gràfiques per l'IES Pando (Oviedo).