Cursos Relacionats

Escuela Universitaria ESNE

Descobrim l'escola ESNE

Escuela Universitaria ESNE
Coneix l'Escuela Universitaria ESNE, institució docent de formació superior amb una llarga trajectòria nacional i internacional de més de 20 anys.
A ESNE podràs gaudir de classes en grups reduïts i, a més, tindràs el teu propi compte de correu electrònic i accés al campus virtual, que et garanteix un contacte permanent amb els professors i els companys.


www.esne.es


Com a centre col•laborador de la Universidad Camilo José Cela, ESNE s'ha posicionat com un referent, a Espanya, en l'àmbit del disseny, amb un reconegut nivell universitari i professional.


Oferta acadèmica

Titulacions universitàries

Títols de grau:
(4 anys, antigues llicenciatures, amb la selectivitat)


 • Grau en Disseny d'Interiors

 • Grau en Disseny de Moda*

 • Grau en Disseny de Multimèdia i Gràfic*

 • Grau en Enginyeria Multimèdia i del Videojoc*

 • * Pendent de verificació per ANECA (curs acadèmic 2009-2010)


  Títols propis:
  (3 anys, sense selectivitat)


  Les instal•lacions

  Sigui quina sigui la titulació que estudiïs, ESNE posa al teu abast l'últim en tecnologia, com, per exemple, laboratoris PC i Mac, gravadores de DVD, Bluetooth i tauletes digitals amb sistemes operatius Windows XP, Windows 2003 Server, Mac OS X Tiger i Leopard, BSD i Linux, amb les últimes versions del software més avançat per al disseny i multimèdia, tallers de moda amb tot l'equipament necessari per impartir la carrera de Disseny de Moda amb un alt nivell de qualitat, i totes les aules amb videoprojectors d'alta resolució.


  Com a alumne d'ESNE, tindràs accés a Internet sense fil (Wi-Fi) i al campus virtual, des d'on podràs descarregar-te temaris i apunts, entregar les pràctiques, veure els horaris de les classes i les tutories…

  A més, tindràs un compte de correu electrònic, espai per a la teva pàgina web i disposaràs d'un disc dur virtual, que et permetrà accedir als teus arxius des de qualsevol part del món.

  La fitxa

  L'Escuela Universitaria ESNE es troba a:

  C/ Moscatelar, 10-12
  28043 Madrid
  Tel.: 91 555 25 28
  Fax: 91 555 63 37
  madrid@esne.edu