El Real Centre Escorial- María Cristina

El Real Centre Escorial- María  Cristina
El Real Centro Universitario Escorial - María Cristina es presenta davant teu. Gaudeix del seu entorn mentre aprens.
En el Real Centro Universitario Escorial - María Cristina impartim un ensenyament personalitzat i basem el nostre projecte educatiu en la formació integral de la persona.
Els Avantatges

El Real Centro Universitario Escorial - María Cristina és un centre adscrit a la Universidad Complutense de Madrid. Això suposa una sèrie d'avantatges per a l'alumne. En primer lloc, el nostre centre gaudeix dels serveis d'una Universitat Pública, en el nostre cas de la Universitat Complutense de Madrid, fet que permet obtenir la Titulació Oficial de Llicenciat. I en segon lloc, gaudir dels avantatges d'una Universitat Privada: atenció personalitzada en allò acadèmic, professional i personal: grups de reduït nombre, proximitat i fàcil accés als professors i tutors, preparació pràctica,...

El nostre entorn

El Real Centro Universitario Escorial-María Cristina gaudeix d'un extraordinari escenari i un fabulós entorn. El Campus forma part del monumental i impressionant complex arquitectònic del Real Monestir de El Escorial. Tot això propicia un ambient particularment favorable per a l'estudi i la interrelació amistosa.

Els edificis són autèntiques joies de la arquitectura renaxentista (Herreriana), amb instal•lacions modèliques: Col•legi Major , Biblioteca, àrea esportiva, aules equipades amb canons de projecció, sales d'informàtica , etcètera.
Oferta educativa


Llicenciatura en Dret

Administració i Direcció d'Empreses

Titulat Superior en Quiropràctica

Màster en Dreto de la Construcció

Màster en Asesoria i Consultoríi en TI

Els Nostres serveis


Intercanvis a l'estranger

El programa SÓCRATES-ERASMUS et permet estudiar en diverses universitats europees. Tot això sota el marc d'un programa europeu que facilita la convalidació dels estudis realitzats a l'estranger.

Acords privats de formació amb Institucions Europees.

Convenis de Col•laboració amb distintes universitats americanes.

Beques

El Real Centro Universitario Escorial-Mª Cristina ofereix un programa de beques per a tots els estudiants de Batxillerat que estiguin interessats en cursar la Llicenciatura de Dret o d'Administració i Direcció d'Empreses.

Borsa de treball

El Departament d'Orientació Laboral és un servei exclusiu per als estudiants i llicenciats del nostre centre. El Nostre objetiu és facilitar-los l'accés al mercat laboral i proposar una resposta personalitzada a cadascuna de les seves inquietuds professionals..

Una de les principals àrees del Departament d'Orientació Laboral és la borsa de treball privat, amb ofertes de treball per als nostres llicenciats i pràctiques en empreses per als estudiants de 2n cicle de carrera.

Respecte el treball públic, informem totes les setmanes de las noves places a les què l'estudiant pot accedir.


La Fitxa

El Real Centro Universitario Escorial-María Cristina està situat al poble de San Lorenzo del Escorial, a la Comunitat de Madrid. La nostra adreça és:

Paseo de los Alamillos, 2 (davant el Monestir de San Lorenzo del Escorial)

28200 San Lorenzo del Escorial (Madrid)

Tel. 91 890 45 45

http://www.rcumariacristina.com

Si desitges patrocinar aquesta secció pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest correu electrònic
.