Cursos Relacionats

Oscillon School

L'escola dels efectes especials

Oscillon School
Oscillon School és una escola dedicada a l'animació 3D i als efectes visuals.
Les nostres instal·lacions


A Oscillon School tenim unes instal·lacions d'uns 300 m2 repartits en 3 aules teoricopràctiques, 1 sala de projecció, 3 despatxos i 1 zona de descans. Les aules estan equipades amb ordinadors d'última generació, tauletes digitalitzadores, projectors, etc.

La nostra oferta formativa


El nostre objectiu és, primer, formar de manera general els nostres alumnes en el món dels gràfics en 3D, però, sobretot, especialitzar-los en un dels camps en què es divideix aquesta professió (modeladors, animadors o dissenyadors de personatges per a jocs).

Per això, oferim diversos tipus de formació. La formació presencial es basa, especialment, en la pràctica des del seu inici, compaginant la teoria amb exercicis pràctics. La formació semipresencial va adreçada a l'alumnat que ha de compaginar aquests estudis amb d'altres o amb qualsevol feina. A més, estem treballant per oferir breument un camp virtual i formació en línia, per a aquells que no poden desplaçar-se fins a les nostres instal·lacions.

El plat fort d'Oscillon School és el Màster en Animació 3D i Efectes Visuals, d'un any de durada i 1.800 hores lectives.

A més, oferim:

Cursos presencials:
Modelatge i animació 3D
3D per a videojocs
Especialització en modelatge i textures
Especialització en animació 3D
Creació de curtmetratges 3D
InfoarquitecturaCursos semipresencials:
Introducció al 3D amb Maya
Introducció al 3D amb 3ds Max
Modelatge poligonal amb Maya
Creació de personatges per a jocs amb 3ds Max
Acting i expressió corporal per a animadors
Animació de personatges amb Maya
Texturització 2D i 3D
Zbrush per a il·lustració i animació


Cursos ON-LINE: Nou!
Introducció al 3D amb Maya
Infoarquitectura
Zbrush per a il·lustració i animació
Grafisme 3D per a videojocs

De la mateixa manera, tant si ets estudiant com professional, pots cursar les diverses masterclass que oferim al llarg de l'any amb professionals que actualment treballen fent pel·lícules com Batman, Spiderman, Planet 51, Hulk, etc.

Els nostres objectius


Donar una formació de qualitat als nostres alumnes i que aquests aconsegueixin l'èxit que nosaltres n'esperem, això és, sens dubte, el nostre major èxit. Per això, en cada classe no hi ha més de 15 alumnes i cada un té el seu propi equip. A més, tenim un departament de recerca activa de feina en el qual col·laboren una sèrie d'empreses en les quals poden fer les pràctiques o, directament, hi enviem els nostres alumnes perquè passin a formar part de la plantilla.


Aquests són alguns dels estudiants d'Oscillon School.
La Fitxa


La nostra escola està ubicada a:

C/ Virgen del Socorro, 27, entresòl - 03002 Alacant

Tel.: 966 592 992

Fax: 966 385 380

URL: www.oscillonschool.com

Contacte: escuela@oscillonschool.com