Cursos Relacionats

Escola Universitària de Treball Social i d'Educació Social Pere Tarrés

Escola Universitària de Treball Social i d'Educació Social Pere Tarrés
L'Escola Universitària de Treball Social i d'Educació Social Pere Tarrés, de la Universitat Ramon Llull, et presenta la seva oferta formativa per si busques una formació universitària amb futur.
Et motiva el contacte directe amb les persones? Creus que un món més just és possible? Vols enriquir-te i créixer no només professionalment, sinó també com a persona? T'agradaria conèixer diferents realitats socials i convertir-te en agent de desenvolupament per a aquells col•lectius més desafavorits? Vols ser un bon professional de l'acció social? Vols estudiar Educació Social o Treball Social?

Graus en
Educació Social i Treball Social

L'Escola Universitària d'Educació Social Pere Tarrés, de la Universitat Ramon Llull, imparteix aquests estudis des del mateix moment en què van ser aprovats com a titulació universitària, ja fa 15 anys, i recull l'experiència de formació en el sector socioeducatiu iniciada per la Fundació Pere Tarrés, l'any 1960.


L'Agència de Qualitat del Sistema Universitari Català va avaluar satisfactòriament el pla d'estudis, la metodologia i la gestió acadèmica de la diplomatura en Educació Social, l'any 2000.


  • Pioners amb més de 15 anys d'experiència

  • Assessorament personalitzat

  • Vinculació activa amb el món professional


L'Escola Universitària d'Educació Social Pere Tarrés, de la Universitat Ramon Llull, dóna continuïtat a l'escola d'assistents socials, creada fa 75 anys, com a primera escola de Treball Social de l'Estat espanyol. Aquests estudis, que en els últims anys es trobaven dins el marc de l'ICESB, tenen arrels fermes en el camp social i la nostra formació és un referent per la seva activitat i el seu compromís en el sector.


 

  • Més de 75 anys d'experiència

  • Assessorament personalitzat

  • Vinculació activa amb el món professional

 

Formació universitària, presencial i virtual, amb futurJordi Fornell
Estudiant de 3r d'Educació Social

Sense adonar-nos, comencem a tenir als nostres caps el final de la carrera d'Educació Social. Han estat 3 anys que han passat com si res, tot i que, durant el procés, el final semblava molt llunyà.

La meva experiència en aquesta universitat ha estat força positiva. El meu procés d'aprenentatge i acadèmic ha estat una barreja de classes teòriques a la universitat i experiències pràctiques al meu lloc de treball, factor molt favorable per enriquir l'estat curricular professional. No resulta fàcil combinar els estudis amb la feina i, actualment, amb les pràctiques, però considero que val la pena contrastar-los per entendre el procés educatiu universitari.


El 1r any universitari serveix per adquirir coneixements teòrics bàsics per a la teva futura experiència. El segon any ja et situa més en l'àmbit que més s'ajusta al teu perfil i coneixes tècniques de treball que utilitzaràs en la vida professional. I el tercer any et serveix per fer una reflexió sobre totes les miscel•lànies apreses i posades en pràctica i fer-te veure que el procés no s'acaba únicament aquí, sinó que l'aprenentatge és continu.


Mercè Mestre
Diplomada en Educació Social i Llicenciada en Pedagogia


Sembla que era ahir que començava els estudis d'Educació Social i, quan ara miro enrere, m'adono que d'això ja fa 6 anys. Van ser 3 anys que van passar volant i que es van caracteritzar per ser la millor etapa de la meva vida d'estudiant. Per fi podia estudiar el que m'agradava, allò que donava sentit a la meva vida.
En un primer moment, la Pere Tarrés va ser la porta que se m'obria per poder estudiar allò que desitjava, quan la nota de selectivitat em va tancar les portes de la universitat pública.

A més a més, em permetia anar cursant els estudis al meu ritme, amb avaluació continuada o final, segons ho preferís i sempre amb un seguiment molt proper per part del professorat. Seguiment que no quedava limitat aquí, sinó que es complementava amb els seminaris i les tutories, que em van oferir un acompanyament personalitzat i una vivència molt positiva pel que fa al treball en petit grup, d'aprofundiment, de coneixença i amistat entre companys i companyes, de compartiment de vivències personals en els nostres primers passos cap al món laboral, gràcies a les pràctiques. Unes pràctiques que van suposar un complement molt important a la meva formació més teòrica.

Ara ja porto 3 anys movent-me en el camp professional de l'educació social i valoro molt positivament la meva estada a la Pere Tarrés. El fet d'haver cursat els estudis en aquesta universitat m'ha donat un reconeixement que m'ha obert moltes portes i m'ha proporcionat moltes facilitats i avantatges a l'hora de començar a treballar en algun nou lloc.


La fitxa

C/ Santaló, 37
08021 Barcelona
sio@peretarres.org