Cursos Relacionats

Per als que no saben què fer després de classe

Per als que no saben què fer després de classe
Es súper comprensible que quan surtis de classe el que et vingui de gust sigui anar-te'n amb les teves amistats a jugar amb els videojocs o a veure la tele. No t'estem dient que no juguis a la videoconsola o que no vegis la tele, volem animar-te a fer altres coses i proposar-te activitats diferents.

Des d'aquí et donem a conèixer diverses activitats que pots realitzar en sortir de classe i, també els caps de setmana. La veritat és que si t'avorreixes és perquè vols… Hi ha una pila de coses que pots fer i gent que pots conèixer. Aquesta relació que et donem tot seguit és una petita mostra de la quantitat i tipus de cursos que et proposem:

IDIOMES AQUÍ O A L'ESTRANGER


És una bona manera de preparar-te per al futur; a més pensa que et facilitarà la possibilitat de sortir del país i t'obrirà la ment. El nostre planeta està format per moltes cultures i diverses maneres de pensar: els idiomes t'ajuden a comprendre-ho. Open your mind, baby.

+ informació

INFORMÀTICA I NOVES TECNOLOGÍES:


Si el que més t'agrada són els ordinadors, un curset d'informàtica et pot anar molt bé. Pots aprendre a programar o a utilitzar algun programa en concret.

+ informació

DANSA, MÚSICA I TEATRE.


El ball et desinhibeix, la música et relaxa, o no, i el teatre treu la fera que hi ha dins teu. Deixa que marxin els mals rotllos i gaudeix.

+ informació

ESPORTS I ACTIVITATS D'OCI.


Hi ha tants esports com colors. A més, d'ajudar-te a mantenir-te en forma, els esports t'ensenyen a esforçar-te, a treballar en equip i a gaudir participant.

+ informació

ESCRIPTURA, DIBUIX I FOTOGRAFIA.


Per als qui aprofiteu qualsevol moment per a traslladar al paper els pensaments i idees i per als qui inventar-se històries i plasmar imatges és el que més us agrada. Aquest tipus de cursos us ajudaran a obrir el cor i la ment a alguna cosa tan meravellós com és l'art.

+ informació

Hi ha molts més cursos que també tenim pensat presentar-te, però necessitem de la teva ajuda, ja que no sabem per quin començar, ens agraden tots. Així, doncs, et convidem a que ens facis arribar el teu parer mitjançant el nostre correu electrònici ens diguis quin curs t'agradaria fer o en quin ja t'has matriculat.