Cursos Relacionats

Activitats d'estiu

Activitats d'estiu
Amb la fi de les classes arriben les vacances, molt temps lliure a la teva disposició i l'oportunitat de passar-t'ho d'allò més bé. Tens moltes coses per fer i, si t'organitzes bé, tindràs temps de tot menys d'avorrir-te.

En el número anterior et vam donar a conèixer les activitats que tant ajuntaments com organismes de joventut organitzen a la teva localitat. Ara et mostrem tot el que pots fer fora del teu municipi.

Totes aquestes activitats són una bona manera de sortir de casa, conèixer gent i fer coses que abans ni t'havies imaginat.

Colònies


Passa part de les vacances practicant esports, jocs i excursions. A més, viuràs aventures amb altres nois i noies de diferents llocs de la nostra geografia, amb els quals passaràs dies sencers de diversió.

Estades temàtiques


El que és important d'aquest tipus d'activitats és continuar aprenent idiomes, noves tecnologies… mentre et diverteixes, perquè per això està l'estiu.

Tindràs l'oportunitat de dormir en una tenda de campanya o en les lliteres d'un alberg amb altres joves que, com tu, busquen experiències noves.


Campaments


Oblida't del soroll infernal de la ciutat i dels fums irrespirables perquè ara estàs enmig del bosc i l'única cosa que sentiràs durant un temps serà el piular dels ocells.

L'objectiu principal dels campaments és establir contacte amb el medi ambient i acostumar-se a estar sense tantes comoditats. Per això es disposa d'un mínim d'equipament: tendes de campanya, banys comunitaris, aigua potable…


Camps de treball


Si ets dels que pensa que ajudar els altres també és divertit, aquesta activitat t'agradarà, perquè podràs treballar amb altres joves d'arreu del món i gaudir fent una bona obra, com per exemple, protegir la natura, realitzar excavacions arqueològiques o restaurar edificis d'interès. Els camps de treball es poden realitzar dins de la península o bé a l'estranger.