Aprofita les activitats que t'ofereix el teu municipi

Aprofita les activitats que t'ofereix el teu municipi
Vagis on vagis aquest estiu, tant si et quedes a la ciutat o te'n vas al poble dels avis, hi ha moltes activitats a les quals tens accés.

Segons on vagis de vacances podràs fer unes coses o altres. A les zones de costa, el mar i la sorra es converteixen en el camp de joc per excel·lència. A la muntanya, els turons, les planes i els rius són els espais per descobrir.

Però, a més, tant els ajuntaments com els diferents organismes de cada comunitat autònoma t'ofereixen durant l'any una agenda amb nombroses activitats perquè et diverteixis i, al mateix temps, aprenguis amb altres nois i noies.

Els centres cívics o culturals són normalment els punts on pots trobar tota la informació lúdica i formativa del teu municipi; en aquests centres també es fan activitats com les següents:

Cursos: tens una gran varietat de cursos per escollir. Des d'aprendre a cuinar i deixar els teus convidats impressionats, fins a endinsar-te en el món de la fotografia i plasmar els teus millors moments.

Tallers de: jocs malabars, teatre, balls de saló, batuca…

Visita de museus: mentre gaudeixes contemplant art, un guia et va explicant la història de cada autor i la seva obra.

Rutes pel teu municipi i rodalies: descobreixes tot allò que t'envolta i que no coneixies i, a més, et poses en forma, perquè normalment aquestes activitats són a peu, amb bicicleta, a cavall…

Esports: juga amb els teus amics fins i tot a la nit, ja que hi ha municipis que tenen els poliesportius oberts tot el dia. També pots practicar esports d'aventura i llançar-te sense por a la diversió.

Concerts: passa-t'ho bé escoltant la música que t'agrada.

Cicles de cinema: a l'estiu ve de gust estar a l'aire lliure, per això tens l'oportunitat de veure les teves pel·lícules preferides i parlar-ne sota el cel estelat.

Navega i descobreix


A la teva ciutat o al teu poble també hi ha punts d'informació juvenil i turística en els quals pots trobar informació dels esdeveniments que s'organitzen.

Andalusia

Aragó

Astúries

Illes Balears

Illes Canàries

Cantàbria


Castella-la Manxa

Castella i Lleó

Catalunya

Extremadura

Galícia

La Rioja


Madrid

Múrcia

Navarra

País Basc

País Valencià