Cursos Relacionats

Estudis relacionats amb el món del motor

No et quedis amb la pregunta!

Estudis relacionats amb el món del motor
Són moltes les trucades i els correus electrònics que rebem preguntant-nos aspectes ja tractats al Qestudio.cat o a punt de ser tractats, però això no significa que no hagis de preguntar, sinó tot el contrari.
El nostre objectiu és que ho tinguis tot molt clar; per això, posem al teu abast els nostres serveis d'orientació acadèmica i professional per via telefònica o per correu electrònic, en què un equip de professionals (orientadors, psicòlegs i pedagogs) respondrà les teves consultes.

Hola, m'agradaria conèixer tots els estudis relacionats amb el món del motor. Em podríeu dir quins estudis tenen que veure amb aquest tema? Moltes gràcies!

Equip de professionals d'Educaweb.com


Pel que fa a la teva consulta, com que no ens dius quin és el teu nivell d'estudis, t'informem de tots els relacionats amb l'automoció.

Dins de la formació professional:

Hi ha 2 cicles formatius de grau mitjà que pertanyen a la família de Manteniment de vehicles autopropulsats com són: Carrosseria i Electromecànica de vehicles
.

Una altra opció són els cicles formatius de grau superior de la mateixa família: Automoció, Manteniment aeromecànic i Manteniment d'aviònica.

Pel que fa als estudis universitaris, hi ha diverses enginyeries relacionades: Enginyeria Industrial, Enginyeria Aeronàutica, Enginyeria Tècnica Industrial. Especialitat en Mecànica i Enginyeria Tècnica Aeronàutica.

Has de tenir en compte que aquestes carreres es caracteritzen per la seva formació generalista que et permetrà especialitzar-te en els darrers cursos.

Si també estàs interessat i t'agrada el tuning ara pots conèixer al professional que s'hi dedica.

Sort i fins aviat!