Cursos Relacionats

Estudia i treballa alhora

Tot és compatible

Estudia i treballa alhora
Pot ser que aquest estiu hagis treballat i, ara que comença el curs, et puguis dedicar en cos i ment als estudis, ja que has estat estalviant a consciència, o pot ser que no...
És possible que hagis de compaginar totes dues coses perquè no tens ni un euro a la butxaca.

Pot ser que hagis de treballar per pagar-te els estudis i, és clar, hagis d'agafar el primer que et surti i que et deixi temps per dedicar-te a l'estudi.

O, tal vegada, no necessites els diners i el que vols és adquirir experiència en el camp al qual et vols dedicar, fer com una mena de pràctiques.

Hi ha tantes situacions diferents com colors i, segons com sigui la teva, hauràs de decidir.

Treballar mentre s'estudia no és senzill, però et pot ajudar a madurar més del que penses, perquè si saps el costa guanyar diners i com desapareixen de ràpid et pot ajudar a estalviar i a no malgastar en capricis que no necessites.

El més complicat és compaginar totes dues coses de la millor manera possible, intentant sempre que la feina et permeti anar a classe, fer els exercicis, estudiar i, també, descansar les teves vuit hores; per això, les possibilitats són les següents:

Treballar mitja jornada. L'horari és de quatre hores i pot ser al matí o a la tarda, segons les classes que tinguis.

Treballar el cap de setmana. Et permet anar a classe entre setmana i també estudiar, però no et deixa gaire temps per sortir.

Treballar per hores. Pots combinar feina i estudis.
Troba feina.