La professora del CFGS en Realització d'Audiovisuals i Espectacles

Cicle formatiu de grau superior en Realització d'Audiovisuals i Espectacles

La professora del CFGS en Realització d'Audiovisuals i Espectacles
Irma Núñez és professora del cicle formatiu de grau superior en Realització d'audiovisuals i espectacles.
+ Dades


Assignatures que imparteix a l'Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV):

Comunicació i expressió audiovisual. És un crèdit teòric que s'imparteix a 1r i en el qual es proporcionen les bases de la narrativa audiovisual necessàries perquè l'alumne les pugui aplicar en els crèdits pràctics que es realitzen en la resta del cicle.

Muntatge i postproducció d'audiovisuals. És un crèdit teoricopràctic que s'imparteix a 2n, en el qual s'ensenya el funcionament tècnic de les representacions escèniques i espectacles de diversa índole.

Representacions escèniques i espectacles. És un crèdit teoricopràctic que s'imparteix a 2n i en el qual s'ensenya el funcionament de les representacions escèniques i espectacles de diversa índole.

Anys que porta exercint com a professor: 3 anys


Formació realitzada:
Llicenciatura en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Com ha de ser l'estudiant interessat a cursar aquest cicle?

Ha de tenir habilitats tècniques, capacitat de treball en equip, creativitat i interès pel sector audiovisual (ja sigui cinema, ràdio, televisió o espectacles).
Quin nivell de dedicació exigeixen aquests estudis?

El cicle formatiu de grau superior en Realització d'audiovisuals i espectacles requereix un alt nivell de dedicació. Aquests estudis s'imparteixen als matins, però inclouen una formació en un centre de treball (FCT) de 388 hores que es realitza a les tardes.

Creu que aquest cicle compleix les expectatives dels estudiants?

Sí, perquè quan l'acaben han adquirit unes capacitats tècniques, culturals i socials que els permeten integrar-se en el sector audiovisual actual.

Formació complementària recomanada.

Depèn de l'interès professional de cadascú. Si es tracta d'un alumne o alumna que es vol especialitzar tècnicament, pot interessar-li fer un curs on s'aprofundeixi aquest aspecte. En canvi, si s'interessa més pels aspectes culturals o socials relacionats amb el sector audiovisual, pot realitzar les llicenciatures en Periodisme, Comunicació Audiovisual o Publicitat i Relacions Públiques.


Valori la situació del mercat laboral per al tècnic superior en Realització d'audiovisuals i espectacles.

Hi ha una creixent demanda en el sector audiovisual gràcies a la proliferació de canals de producció, distribució i exhibició audiovisual; per això, crec que és un cicle que actualment proporciona moltes oportunitats de treball.

Consell a un futur estudiant de...

Crec que aquest cicle no decebrà l'estudiant interessat en el món audiovisual i li obrirà les portes tant a una especialització en el sector com a un coneixement sòlid dels aspectes culturals i socials que el sostenen.